Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Pijan na autocesti kod Popovače vozio u suprotnom smjeru

Ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Kutina proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Obijesna vožnja u cestovnom prometu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je u srijedu, 18. siječnja, oko 1 sat, na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac, kod mjesta Popovača, upravljao automobilom zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,84 promila, u zabranjenom smjeru, ugrožavajući ostale sudionike u prometu.

Po svemu utvrđenom, vozač je uhićen i doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. 

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Noćas oko 2 sata u Ulici Mije Srnaka u Petrinji zaustavljen je 29-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,54 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Kako...

Iz policijske bilježnice

Jučer, 23. siječnja, oko 10 sati, na sisačkom području u mjestu Donje Komarevo, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 25. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 23. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.