Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Humanitarni malonogometni spektakl u sisačkoj dvorani Brezovica!

Sisački Bad Blue Boysi u petak, 6. siječnja u dvorani Brezovica u Sisku organiziraju humanitarni malonogometni turnir za pomoć obitelji Šimić.

“Novu godinu započinjemo malonogometnim spektaklom u našem gradu!

Nakon još jedne uspješne godine za naš klub, i sjajnog nastupa hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, novu, 2023. godinu otvaramo sudjelovanjem u donatorskoj akciji „Vratimo djecu u topli dom”, u sklopu koje ćemo 6. siječnja organizirati humanitarni turnir.

Da se stanovnici Siska, Petrinje i okolice i dalje suočavaju sa posljedicama potresa svjedoči i primjer obitelji Šimić koja je prije dvije godine ostala bez svog doma, a uz to ih je zadesila i teška bolest. Prodajom ulaznica za sportski događaj na kojem će u glavnom dijelu nastupiti malonogometni klubovi Futsal Dinamo, Siscia, Šibenik i Petrinjčica pokušat ćemo barem djelomično pomoći roditeljima i djevojčicama da riješe svoje stambeno pitanje.

Osim navedenih ekipa snage će odmjeriti i legende Dinama sa legendama sisačkog nogometa, dok nas u uvodnom dijelu očekuju susreti mlađih kategorija Futsal Dinama sa domaćim ekipama, te okršaj između 57. SAMB-a „Marijan Celjak” i URV 2. gbr „Gromovi”.

Program započinje u petak, 6. siječnja (športska dvorana Brezovica) u 16 sati, a glavni dio od 17:30.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže u malonogometnom spektaklu i na taj način pomognu djeci da se vrate u svoj topli dom”, poručuju sisački BBB-i.

Još vijesti

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 25. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu.

SPORT

Jasenovački attletski klub ove godine obilježava četvrt stoljeća rada. A ova sezona započela je odlično – Mihael Prelesnik osvojio je srebrnu medalju u skoku...

SPORT

U Somboru u Srbiji od 15. do 22. siječnja održan je turnir ‘A’ kategorije u boksu za žene ‘Kup nacija 2023’. “Naša Agata Štajcer...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.