Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

[FOTO] Humanitarni malonogometni spektakl u Sisku u organizaciji Bad Blue Boysa

Župan Ivan Celjak je u petak, 6. siječnja 2023. godine, u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku zajedno s velikim brojem Siščana uživao u nesvakidašnjem sportsko-humanitarnom spektaklu.

Klub navijača Dinama Bad Blue Boys Sisak je organizirao humanitarni futsal turnir za pomoć obitelji Šimić iz Siska, koja je u katastrofalnom potresu koji je pogodio velik dio Sisačko-moslavačke županije ostala bez krova nad glavom, a uz to ih je pogodila i teška bolest.

BBB su se ovako uključili u humanitarnu akciju „Vratimo djecu u topli dom“ koja već neko vrijeme traje za obitelj Šimić. Na turniru su nastupili mladi nogometaši (2009. godište) Futsal Dinama, Metalca i Petrinjčice.

Uz sam „glavni turnir“ u kojem su sudjelovali Futsal Dinamo, Šibenik, Siscia i Petrinjčica, puna dvorana Brezovica uživala je u malonogometnim majstorijama ratnih veterana, sastali su se igrači 57. SAMB-a Marijan Celjak i URV 2. gbr. Gromovi, dok je posebnu pozornost publike privukao susret veterana, legendi Dinama i Siska.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je organizatorima korištenje, dakako besplatno, SD Brezovica za ovaj turnir.

Na kraju su slavili igrači Futsal Dinama, drugo je mjesto osvojila Petrinjčica, treće Siscia, dok su četvrti bili igrači Šibenika.

Uz besprijekornu organizaciju, Bad Blue Boys su sisačku dvoranu ispunili pozitivnom atmosferom i navijanjem kakvo Brezovica u svojih skoro 45 godina postojanja nije doživjela.

Još vijesti

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SPORT

Jasenovački attletski klub ove godine obilježava četvrt stoljeća rada. A ova sezona započela je odlično – Mihael Prelesnik osvojio je srebrnu medalju u skoku...

SPORT

U Somboru u Srbiji od 15. do 22. siječnja održan je turnir ‘A’ kategorije u boksu za žene ‘Kup nacija 2023’. “Naša Agata Štajcer...

Sisak

Siščanin Tihomir Ilijević, jedan od osnivača Športskog streljačkog kluba „HVIDR-a Siska“ (koji ove godine slavi 25 godina kontinuiranog postojanja i uspješnog djelovanja), uspješni strijelac,...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.