Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Dovršena kriminalistička istraživanja zbog krađa u Sisku i Kutini

Policijski službenici Policijske postaje Kutina su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i dvojicom 24-godišnjaka. Njih se sumnjiči da su početkom prosinca, u ulici Stjepana Radića u Kutini, provalili u reciklažno dvorište i ukrali razni ručni alat i elektronski otpad. Protiv osumnjičenih, zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa, slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom i 18-godišnjakom koji su u noći s 30./31. prosinca, u mjestu Žabno na sisačkom području provalili u prostorije udruge te ukrali novac i alkoholne proizvode. Protiv osumnjičenih, zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa, slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Noćas oko 2 sata u Ulici Mije Srnaka u Petrinji zaustavljen je 29-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,54 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Kako...

Iz policijske bilježnice

Jučer, 23. siječnja, oko 10 sati, na sisačkom području u mjestu Donje Komarevo, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 25. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 23. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.