Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

ZIMSKA ČAROLIJA u Kutini od 9. prosinca do 8. siječnja 2023.

Uz bogate blagdanske ukrase, dekoracije i instalacije, blagdanska čarolija će i ove godine ponovno zavladati gradom Kutinom. U razdoblju od 9.12.2022. do 8.1.2023. godine održavat će se „Zimska čarolija“, manifestacija koja nudi brojne zanimljive sadržaje.

U raznolikom programu manifestacije svatko može pronaći ponešto za sebe, od najmlađih do najstarijih posjetitelja, kojima će Kutina biti neizostavna stanica u planiranju obilazaka adventskih događanja ove godine.

Turistička zajednica grada Kutine će u suradnji s Komunalnim servisima i uz potporu Grada Kutine napraviti svoju božićnu priču na Trgu dr. Franje Tuđmana na kojem će se postaviti klizalište. U sklopu navedene manifestacije prometovat će božićni vlakić u terminu 9. – 11. prosinca, disco večeri na ledu,  ugostiteljska ponuda i brojni drugi sadržaji. Najmlađi posjetitelji moći će sudjelovati u brojnim aktivnostima, od animacije, kreativnih radionica i predstava, Kuće Djeda Mraza, oslikavanja lica, a zimsku čaroliju će moći trajno zabilježiti fotografiranjem u prigodno uređenim foto točkama.

U sklopu manifestacije održat će se i tradicionalni Božićni sajam od 9. do 10. prosinca, koji će okupiti brojne lokalne izlagače s bogatom ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda i rukotvorina.

U podne 31. prosinca održat će se dječji doček Nove godine, koji će započeti nastupom plesne skupine M18. Program će se odvijati na Trgu dr. Franje Tuđmana uz zabavnog voditelja, a Minnie, Mickey, Zla kraljica i Snjeguljica sa samo neki od kostimiranih likova koji će uveseljavati djecu.

Djeca će moći sudjelovati u glazbenim radionicama uz ples, lik Minnie će oslikavati dječja lica, a u podne će se uz dječji pjenušac i balon eksploziju dočekati Nova godina. U večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet, prigodnu ugostiteljsku ponudu i proslavu uz perspektivni bend DoTu, koji će biti zaduženi za ispraćaj stare godine uz pjesmu i ples pod zvjezdanim nebom iznad Kutine.

Više informacija na Facebook događaju: „Zimska čarolija u Kutini“.

Još vijesti

KULTURA

HKUD „Radost” Sela ove subote, 3. lipnja organizira 3. Smotru šetanih kola pod nazivom „GRLO MOJE, DAJ ZAORI BOLJE“ U programu će sudjelovati: Smotra...

KULTURA

U nedjelju, 4. lipnja s početkom u 19 sati u prostorima OŠ Budaševo-Toplovac-Gušće bit će održana Županijska smotra tamburaških sastava i orkestara Sisačko-moslavačke županije....

KULTURA

KUD Repušnica u subotu 3. lipnja organizira 39. Repušničke susrete. Za ovu priliku pripremili su bogat program za djecu i odrasle koji će taj...

Kutina

Grad Kutina sufinancira dolazak u Kutinu pet specijalista iz OB Sisak podsjetio je na Aktualnom satu sjednice GV Grada Kutine gradonačelnik Zlatko Babić odgovarajući...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.