Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Novi Nelin blagdanski hit “Dobro jutro, Božić je”

Znamo koliko su nam srcu drage lijepe božićne pjesme zato što pobuđuju uspomene, mirise i boje koje nas podsjećaju na toplinu doma, djetinjstva i zajedništva.

Novi singl Nele “Dobro jutro, Božić je” stvara osjećaj blagdanske idile i nježnosti u kojoj će slušatelji ove zime uživati. 

Drugi je to singl nakon uspješnog albuma “Melodrama” i nastupa na 69. Zagrebačkom festivalu gdje se predstavila pjesmom “Sto godina”. Catchy božićna pjesma iznimno talentirane glazbenice je jedna od onih koja će se vraćati u radijske etere svakog božićnog razdoblja još dugi niz godina. Za pjesmu je nastao i lyrics video uz okićeni bor.

Glazbu za “Dobro jutro, Božić je” napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević. Na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman je djelo Ivana Pešuta. Prva je to zajednička suradnja ovog ženskog tima, a sudeći prema proizvodu, neće biti posljednja. Back vokale na pjesmi izveli su Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

“Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće kojih se sjećam. Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božično jutro želim prenijeti i na slušatelje koji će prepoznati sve blagdanske motive bliske im srcu poput Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i pahulja u kosi”, rekla je Nela.

Vokalistica prepoznatljivog glasa osvojila je ove godine nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a iza sebe broji singlove koji redovito zauzmu mjesto na HR TOP 40 ljestvici. Nela voli dijeliti svoje emocije s publikom, a to se najbolje osjeti upravo u pjesmama poput ove. Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija.

Više vijesti

Ostalo

Marko Kutlić stiže na pozornicu 70. Zagrebačkog festivala s pjesmom “Zar svejedno je”, a radi se o singlu koji je na prvo slušanje osvojio radijski eter,...

Ostalo

Pjevačica Ivana Kovač odlučila je predstaviti novi singl u zadnjem tjednu prošle godine. Pjesmu “Lom” napisao je njen dugogodišnji suradnik Nenad Ninčević, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević....

Ostalo

Nakon singla “Na putu sam za ludilo” kojim je razveselio publiku na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, Željko Krušlin Kruška uz pratnju grupe Latino objavljuje pjesmu...

Ostalo

Boris Novković odlučio je kraj ove godine obilježiti objavom novog singla i spota “Netko laže” s kojim najavljuje izlazak novog studijskog albuma i to, kako...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.