Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Pretragom pronađene lovačke puške, streljivo i droga

U petak, 2. prosinca, na području Kutine, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 38-godišnjaka te su pronađene i oduzete dvije lovačke puške, četiri spremnika, 245 komada raznog streljiva i 0,92 grama droge amfetamin, tzv. speed.

Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok će zbog počinjenog prekršaja sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Noćas oko 2 sata u Ulici Mije Srnaka u Petrinji zaustavljen je 29-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,54 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Kako...

Iz policijske bilježnice

Jučer, 23. siječnja, oko 10 sati, na sisačkom području u mjestu Donje Komarevo, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 25. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 23. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.