Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Martinska Ves

[FOTO] Županija nastavlja s ulaganjima u škole: Nova kuhinja i sanitarni čvor u OŠ “Braća Radić” Martinska Ves

Sisačko-moslavačka županija nastavlja s ulaganjima u podizanje standarda u školama u kojima je osnivač. Bolji uvjeti za boravak u školi osigurani su i u Osnovnoj školi “Braća Radić” u Martinskoj Vesi gdje je obnovljena školska kuhinja i sanitarni čvor. Sredstva u iznosu 342.282,68 kuna osigurala je Sisačko-moslavačka županija, a župan Ivan Celjak obišao je u ponedjeljak, 5. prosinca 2022. godine novu kuhinju u kojoj će se dnevno pripremati 105 obroka.

Rekonstrukcija je obuhvaćala zamjenu svih instalacija i sanitarija te sanaciju podova i stropova. Nabavljena je nova konvekcijska peć sa svom pripadajućom opremom te nova kuhinjska napa. Tako smo omogućili pripremu kvalitetnih i raznovrsnih obroka što je izuzetno važno za naše učenike“, rekao je župan Celjak.

Ravnateljica škole Verica Pleša je zahvalila županu i Sisačko-moslavačkoj županiji na ovoj vrijednoj investiciji koja će doprinijeti većoj kvaliteti boravka učenika u školi.

Školska kuhinja se nije obnavljala 31 godinu od kada je izgrađena škola i zahvaljujem županu i Sisačko-moslavačkoj županiji koja je prepoznala potrebu za obnovom nove kuhinje čime su stvoreni puno bolji uvjeti nego što su bili do sada. Dnevno ćemo pripremati 105 obroka, a u školskoj kuhinji hrani se 98 učenika od ukupno 102 učenika“, naglasila je ravnateljica škole.

Župan Ivan Celjak, sa zamjenikom Mihaelom Jurićem te pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Robertinom Štajdohar, prisustvovao je i prigodnom programu kojeg su priredili učenici i nastavnici škole u povodu blagdana sv. Nikole nakon čega je župan svu djecu darivao slatkišima.

Još vijesti

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Petrinja

Grad Petrinja donio je u prosincu prošle godine Odluku o provođenju radova za opće dobro bez naknade na području Grada Petrinje. Radove za opće dobro...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.