Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Sveti Nikola darivao mališane u pedijatrijskoj ambulanti i OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak

Sveti Nikola dočekao je jutros naše mališane ispred pedijatrijske ambulante. Sisačko-moslavačka županija je jedinstven primjer u Hrvatskoj jer se u Sisku u istoj zgradi nalazi  privremeno sjedište županijske uprave i zdravstvene ambulante.

Naime, nakon razornog potresa koji je krajem 2020. godine pogodio ovo područje, Županija je na čelu sa županom Ivanom Celjakom poduzela sve radnje i u vrlo kratkom vremenu sve zdravstvene ambulante iz kontejnera premjestila u sigurne, čvrste i stabilne objekte.

Sveti Nikola se rado odazvao pozivu Sisačko-moslavačke županije, te nakon što su ih dočekali u zgradi koju privremeno zajednički dijele s zdravstvenim djelatnicima, župan Ivan Celjak je sv. Nikolu poveo i u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak na odjel pedijatrije gdje su podijelili poklone malim herojima.

Uz njih su bili i djelatnici bolnice koji marljivo i danonoćno skrbe o našoj djeci.

Sveti Nikola uz poklone uputio im je puno dobrih želja, a ponajviše brzo ozdravljenje i povratak svojim kućama.

Županija u okviru nadležnosti, među prioritetima ima brigu o djeci i zadovoljenje potreba djece, te definitivno potvrđuje da je prijatelj djece.

Još vijesti

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Petrinja

Grad Petrinja donio je u prosincu prošle godine Odluku o provođenju radova za opće dobro bez naknade na području Grada Petrinje. Radove za opće dobro...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.