Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan čestitao Dan umirovljenika Sisačko – moslavačke županije

“Drage naše umirovljenice i umirovljenici,

Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije samo je jedan, mali dio poštovanja i zahvalnosti, koji mi, nasljednici i korisnici plodova vašeg rada, dugujemo našim bakama, djedovima, majkama i očevima.

Poštenim ste radom zaslužili miran i siguran život u ovim vašim zlatnim godinama. Obvezu da vam takav, dostojanstven i ugodan život, osiguramo, mi u Sisačko-moslavačkoj županiji s radošću i ponosom prihvaćamo.

Hvala vam na svemu što ste učinili za nas. Vašim se bogatim životnim i profesionalnim iskustvom imamo namjeru koristiti i dalje. Savjetujte nas i vodite kroz život, kako činite od našeg djetinjstva, a mi ćemo učiniti sve da unaprijedimo, obogatimo i proširimo kapacitete koji su vama namijenjeni.

Sve što jesmo dugujemo vama i zato vam uzvraćamo ljubavlju i poštovanjem, uvijek i svakog dana, a posebno u ovoj svečanoj prigodi, kad imam čast i iskreno zadovoljstvo reći vam:

Sretan vam Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije!

Župan Ivan Celjak”

Još vijesti

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Petrinja

Grad Petrinja donio je u prosincu prošle godine Odluku o provođenju radova za opće dobro bez naknade na području Grada Petrinje. Radove za opće dobro...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.