Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Trošili novac s pronađenih bankovnih kartica

Ilustracija

Policiji je prijavljena računalna prijevara počinjena na štetu 21-godišnjaka iz Dvora. Nepoznati je počinitelj sa subote na nedjelju, 5./6. studenog, pronašao bankovnu karticu tekućeg računa oštećenog s kojom je izvršio više transakcija. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je 12. studenog, u noćnim satima, u ulici Stjepana i Antuna Radića u Glini pronašao bankovnu karticu 54-godišnjaka s kojom je izvršio više transakcija.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave varaždinske i Policijske uprave zagrebačke, te u koordinaciji s...

Iz policijske bilježnice

Policijska uprava sisačko-moslavačka je tijekom mjeseca studenog evidentirala ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 13 zapljena marihuane (1306,5 grama), 10 zapljena lijekova koje se...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 30. studenog, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 28. studenog, u noćnim satima, u mjestu Topusko, nepoznati počinitelj je provalo u kuću 47-godišnje vlasnice te ukrao novac.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.