Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Razbojništvo u Kutini

Ilustracija

Zbog razbojništva počinjenog na štetu 37-godišnjaka, provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvije mlađe muške osobe. Njih se sumnjiči da su u subotu, 12. studenoga, oko 2 sata, u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini, uz prijetnju, oštećenom otuđili novac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave varaždinske i Policijske uprave zagrebačke, te u koordinaciji s...

Iz policijske bilježnice

Policijska uprava sisačko-moslavačka je tijekom mjeseca studenog evidentirala ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 13 zapljena marihuane (1306,5 grama), 10 zapljena lijekova koje se...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 30. studenog, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 28. studenog, u noćnim satima, u mjestu Topusko, nepoznati počinitelj je provalo u kuću 47-godišnje vlasnice te ukrao novac.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.