Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Održana redovna skupština Zajednice kulturno-umjetničkih udruga SMŽ

Redovna skupština Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije održana je 14. studenog 2022. godine. Na Skupštinu su se odazvale 42 udruge članice od njih ukupno 75 koliko ih Zajednica trenutno ima.

Skupštinom je predsjedavala predsjednica Zajednice Ivanka Roksandić, a kao gošće Skupštini su nazočile predstavnice Sisačko-moslavačke županije pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Robertina Štajdohar, viša savjetnica za odnose s javnošću Vlasta Mesić te viša savjetnica za razvoj civilnog društva i nacionalne manjine Ivona Nemeth Novak.

Pročelnica Robertina Štajdohar pohvalila je rad Zajednice čiji su glavni nositelji amaterske udruge koje Zajednica okuplja.

Skupština je jednoglasno usvojila izvješća za prošlu i planove za sljedeću godinu, a u ime Nadzornog odbora Izvješće o financijskom i upravnom poslovanju Zajednice u 2021. godini podnio je predsjednik tog tijela Tomislav Komes, čime je potvrđena pravilnost upravnog i financijskog poslovanju Zajednice u 2021. godini.

Još vijesti

OBNOVA

U četvrtak, 26. siječnja, tijekom Aktualnog sata župan Ivan Celjak kratko se osvrnuo na obnovu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. Župan dodaje

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.