Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Nadopuna informacije: Požar u pogonu proizvodnje tekstila u Petrinji, šteta oko dva milijuna kuna

Ilustracija

“U ponedjeljak, 21. studenog oko 23.30 sati, u ulici Mile Wood u Petrinji, došlo je do požara u pogonu proizvodnje tekstila. Mjesto događaja se osigurava te će tijekom današnjeg dana biti obavljen očevid”, objavila je jučer PU SM.

Nadopuna informacije

U utorak, 22. studenog, na mjestu događaja je u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na priključnom kabelu od razvodnog ormarića do vanjske jedinice klima uređaja ili na samoj vanjskoj jedinici klima uređaja.

Požar se proširio po cijeloj unutrašnjosti pogona na gorive materijale i strojeve koji su u potpunosti izgorjeli kao i krovište pogona.

Materijalnu štetu oštećeni procjenjuje na oko 2.000.000 kuna. Policija će Općinskom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

U petak, 2. prosinca, na području Kutine, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 38-godišnjaka te su pronađene i oduzete...

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave varaždinske i Policijske uprave zagrebačke, te u koordinaciji s...

Iz policijske bilježnice

Policijska uprava sisačko-moslavačka je tijekom mjeseca studenog evidentirala ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 13 zapljena marihuane (1306,5 grama), 10 zapljena lijekova koje se...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 30. studenog, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.