Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

FOTO

[FOTO] Uručene zahvalnice “Ponos Sisačko-moslavačke županije” za uspjehe u sportu

Zahvalnice „Ponos Sisačko-moslavačke županije“ sinoć su na prigodnoj svečanosti održanoj u organizaciji Sisačko-moslavačke županije, uručene sportašicama i sportašima te sportskim klubovima koji su u ovoj godini osvojili medalje na državnim, europskim ili svjetskim natjecanjima.

Priznanja je uručio župan Ivan Celjak

Celjak dodaje kako je u pripremi Proračun SMŽ koji će uključiti i dodatnu potporu sportskim udrugama, trenerima i sportašima

Na svečanosti je uručeno 14 klupskih i 103 pojedinačne zahvalnice sportašima i klubovima iz Siska, Kutine, Petrinje, Novske, Gline, Hrvatske Kostajnice, Jasenovca, Sunje i Lipovljana.

Marijan Bakšić iz Gline već se 13 godina bavi atletikom

Petrinjski hrvači Pavel Puklavec i Karlo Kodrić su, podsjetimo, u španjolskoj Pontevedri osvojili srebrne medalje, kao članiovi reprezentacije Hrvatske, na Prvenstvu svijeta za mlađe seniore (U23) u kategorijama do 72, odnosno do 82 kg. Pavel Puklavec je u finalnoj borbi u kategoriji do 72 kg izgubio od odličnog azerbajdžanskog hrvača Gurbana Gurbanova 2:8.

Karla Kodrića je u kategoriji do 82 kg u finalnoj borbi rezultatom 1:10 pobijedio snažni norveški predstavnik Eaxuce Mukubu.

Obojica hrvatskih osvajača medalja su članovi Hrvačkog kluba Petrinja, u kojem ih vodi trener Vinko Kadečka. U reprezentaciji su do ovih medalja stigli pod vodstvom trenera Ihara Pietrenka i Antona Đoke.

U ime svih sportaša i klubova obratila se predsjednica Udruge lađarica Sisak Andrea Borić koja je, zahvalivši Sisačko-moslavačkoj županiji na pozivu i organizaciji svečanosti, istaknula kako su entuzijazam i ljubav prema onome što radimo pokretač svega.

„Svi jako dobro znamo koliko je potrebno rada, truda i odricanja da bi došli do cilja i zato trebamo biti izuzetno ponosni i svjesni svojih uspjeha“, naglasila je Andrea Borić.

U programu su nastupili članica Novljanskih mažoretkinja Lana Šprem, plesači ŠPK Top Step Gabrijela Šustić i Tin Kral, karatistice Karate kluba Tigar Tea Buinac, Ana Marie Barukčić, Lucija Ferčić i Sara Stojaković, koje su prezentirale katu Hean Sandan, te petrinjska kantautorica Laura Sučec.

Još vijesti

Jasenovac

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak sa suradnicima te načelnicom Općine Jasenovac Marijom Mačković obišao je OŠ Jasenovac na kojoj su završeni radovi energetske obnove. Vrijednost...

KULTURA

Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića „Hrvatske povijesne istine“, održano je u četvrtak, 21. rujna u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Knjigu...

VIJESTI

U Hrvatskoj Kostajnici je održana završna konferencija dvogodišnjeg projekta Knjiga na kotačima, financiranog iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske. Završnoj konferenciji...

Ostalo

U Izboru za najbolji EU projekt koji Hanza media organizira u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portalom Župan.hr,...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.