Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

[FOTO] Popovača: Županijsko natjecanje u šahu u organizaciji Školskog sportskog saveza SMŽ

U Osnovnoj školi Popovača u četvrtak, 3. studenoga 2022. godine, je održano županijsko natjecanje u šahu u organizaciji Školskog sportskog saveza SMŽ. Natjecanje je otvorila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo SMŽ Robertina Štajdohar pohvalivši rad profesora koji se trude potaknuti učenike na bavljenje što raznovrsnijim aktivnostima.

Predsjednik Školskog sportskog saveza SMŽ Josip Šimunović koji je istaknuo kako je na natjecanju sudjelovalo 140 učenika u 28 ekipa što je najveći broj ekipa i učenika do sada.

Školskom sportskom savezu SMŽ organizacijsku pomoć pružio je Šahovski savez Sisačko-moslavačke županije čiji su sudci pomno pratili razvoj situacije na šahovskim pločama.

U cjelodnevnom natjecanju odlazak na državno prvenstvo izborili su kod srednjih škola učenici i učenice ŠSD Gimnazijalac iz Gimnazije Sisak, a kod osnovnih škola djevojčice ŠSD Moslavac iz OŠ Popovača i dječaci ŠSD Vrbina iz OŠ Ivana Kukuljevića Sisak.

Još vijesti

OBNOVA

U četvrtak, 26. siječnja, tijekom Aktualnog sata župan Ivan Celjak kratko se osvrnuo na obnovu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. Župan dodaje

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.