Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

[FOTO] Članovi Plesnog kluba Petrinia izvrsni na međunarodnom i na domaćem turniru

Protekla dva vikenda bila su vrlo uspješna za petrinjske plesačice i plesače.

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, 12. i 13. 11. 2022. g., sudjelovali su na međunarodnom turniru Sarajevo dance festival 2022., u Sarajevu, BiH, gdje su nastupili uz plesačice i plesače iz 20-tak zemalja te postigli izvrsne rezultate.
Kod pojedinaca, Anes Marković, u kategoriji „osnovci“ (juniori II), „D2“ kvalitativna kategorija, pobijedila je u obje discipline i ponijela zlatnu medalju i u latinsko-američkim i standardnim plesovima.

Ponovno su petrinjski veterani SPP (sportski plesni par) Tihomir Baljak – Silvana Baljak, „veterani II“, „C“ kvalit.kat., bili najbolji u svojoj kategoriji i to u obje discipline i, također, osvajaju dvije zlatne medalje.

Proteklu subotu, 19. studenog 2022., petrinjski plesačice i plesači natjecali su se na bodovnom turniru u Zagrebu, gdje su također postigli odlične rezultate.

U najmlađoj starosnoj kategoriji „mlađi osnovci“ Una Grbeša, pojedinci, „D1“ kat., odličnim nastupom osigurala je drugo mjesto i srebrnu medalju u latinsko-američkim plesovima te treće mjesto i brončanu medalju u standardnim plesovima.

U kategoriji „osnovci“ „D1“ Sunčica Turković, također je bila odlična u obje discipline te je u standardnim plesovima osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a u latinsko-američkim plesovima odlično 4. mjesto. U istoj starosnoj kategoriji, ali u „D2“ kvalitativnoj, svoju izvrsnost ponovno je potvrdila Anes Marković osvojivši prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

U „veteranima II“ i nadalje prva mjesta osvajaju SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak i vratili su se sa zlatnim medaljama i u latinsko-američkim i u standardnim plesovima.

Još vijesti

SPORT

Utrka RangerRUN izrasla je u jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih trail utrka u Hrvatskoj što su potvrdili i natjecatelji koji za utrku imaju samo...

Jasenovac

U subotu 26.08.2023. u Jasenovcu je održana 3. Jasenovačka utrka, te je dosada okupila najveći broj trkača, njih 200 koji su trčali u nekoliko...

SPORT

Treninzi kluba za sezonu 2023./2024. počinju u ponedjeljak, 4. rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17.00 sati. Streljaštvo je olimpijski sport u kojem, osim...

SPORT

Na Prvenstvu Europe za gluhe osobe održanom od 21. do 26. kolovoza u poljskom gradu Szczecinu veliki uspjeh postigao je član Jasenovačkog atletskog kluba...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.