Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Sisak: Vozačica pod utjecajem alkohola udarila u parkirano teretno vozilo pa pobjegla

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, oko 18.30 sati, na Trgu Ljudevita Posavskog u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvala 34-godišnjakinja iz Zagreba koja je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljala automobilom zagrebačkih registracija. Ona je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, udarila u propisno parkirano teretno vozilo.

Nakon toga je napustila mjesto događaja, ali je naknadno pronađena. Do otriježnjenja je smještena u prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave varaždinske i Policijske uprave zagrebačke, te u koordinaciji s...

Iz policijske bilježnice

Policijska uprava sisačko-moslavačka je tijekom mjeseca studenog evidentirala ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 13 zapljena marihuane (1306,5 grama), 10 zapljena lijekova koje se...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 30. studenog, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 28. studenog, u noćnim satima, u mjestu Topusko, nepoznati počinitelj je provalo u kuću 47-godišnje vlasnice te ukrao novac.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.