Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Novi umjetni travnjak na nogometnom igralištu HNŠK Moslavine

Umjetni travnjak na pomoćnom igralištu u Sportskom parku predan je na upravljanje Sportskom centru Kutina, a koristit će ga HNŠK Moslavina. Travnjak je donacija HNS-a Gradu Kutini.

„HNS je u Hrvatskoj donirao 18 umjetnih travnjaka i veseli nas što smo na ovaj način dali doprinos razvoju nogometa u Kutini“, rekao je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

Davor Ivić, predsjednik NS SMŽ dodao je kako je HNS na području županije donirao pet umjetnih travnjaka.

Nakon 15 godina postavljen je novi umjetni travnjak na ovom terenu važnom za sve uzraste kutinskih nogometaša. Na projektu novog travnjaka, ukupne vrijednosti oko 1,8 milijuna kuna, surađivali su Hrvatski nogometni savez, Grad Kutina i Športski centar Kutina.

Obnovljeni travnjak i igralište najčešće koriste mlađi uzrasti i HNŠK Moslavina. Predsjednik kluba Tomislav Kojundžić stoga je zahvalio svima uključenima u projekt. HNS-u, Gradu Kutini i SMŽ te Sportskom centru Kutina čestitali su i zahvalili Mihael Jurić, zamjenik župana SMŽ i Robert Kolenc, izaslanik gradonačelnika Kutine i predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Kutine.

Čestitkama se priključio i Zorislav Srebrić, dugogodišnji tajnik HNS-a, a danas viši savjetnik predsjednika HNS-a.

„Bio sam prisutan otvorenju glavnog nogometnog terena u Kutini 1964. godine i veseli me što se u Kutini nogomet i dalje razvija“, Istaknuo je Srebrić.

Novi travnjak u vrijednosti 1,5 milijuna kuna donirao je Hrvatski nogometni savez, a prateće radove financirao je Grad Kutina s oko 300.000 kuna iz svog proračuna.

Više vijesti

Kutina

Na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini održan je tradicionalni Uskrsni sajam. Koordinacija Kutina grad prijatelj djece zajedno s Dječjim gradskim vijećem ovu manifestaciju...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

EMISIJE

U srijedu, 27. ožujka u programu RSM-a, u emisiji Srijedište, gostovao je gradonačelnik Grada Kutine, Zlatko Babić. Emisiju Srijedište slušajte svake srijede od 12:30h...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.