Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Emotivna objava mlade vijećnice s područja Kutine o današnjoj sjednici Županijske skupštine

Foto: QP / Facebook

Mlada vijećnica s područja Kutine Tena Jevak Benčić emotivno je komentirala današnja događanja tijekom sjednice Županijske skupštine.

“Ovako manjina ugnjetava većinu već više od 9 mjeseci otkako sam županijska vijecnica… Do sada nisam javno progovarala, nekako sam gospođi koja mi može po godinama biti majka, davala šansu no danas je prevršilo svaku mjeru. Župan si nikada ne bi dopustio takav rječnik, pogotovo ne pred novinarima, pročelnicima, ravnateljima, i nama ostalim vjećnicima koji smo bili udaljeni nekoliko centimetara/metara od njega.

Žao mi je što prostor tražite na tako ružan način, na tako agresivan način… Razumijem koji je posao oporbe, razumijem koju stranku zastupa, no da pljuje po svemu korisnom i dobrom što se radi, ne mogu shvatiti.

Žena doslovno vrijeđa sve nas bez da trepne”, stoji u objavi vijećnice HDZ-a koja se referirala na sljedeću objavu vijećnice MOST-a Luce Gašpar Šako.

“Nedopustivo ponašanje predsjednika Županijske skupštine SMŽ i mladog HDZ-ovog lava, župana SMŽ, Ivana Celjaka. Kako su vladajući prije aktualnog sata nametnuli temu koja nije uvrštena na dnevni red današnje sjednice te primjedbe oporbe da tako nešto nije statutarno, župan si je dozvolio mene kao oporbenu vijećnicu sa sjednice otjerati riječima “MARŠ VAN!”. Ovakvo nedopustivo ponašanje je demonstracija neke nove demokracije u RH”, napisala je vijećnica MOST-a Luca Gašpar Šako.

O načinu komunikacije na današnjoj sjednici i vrijeđanju iz redova oporbe govorio je i pročelnik u Sisačko – moslavačkoj županiji Darjan Vlahov (HSLS):

Još vijesti

OBNOVA

U četvrtak, 26. siječnja, tijekom Aktualnog sata župan Ivan Celjak kratko se osvrnuo na obnovu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. Župan dodaje

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.