Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Emotivna objava mlade vijećnice s područja Kutine o današnjoj sjednici Županijske skupštine

Mlada vijećnica s područja Kutine Tena Jevak Benčić emotivno je komentirala današnja događanja tijekom sjednice Županijske skupštine.

“Ovako manjina ugnjetava većinu već više od 9 mjeseci otkako sam županijska vijecnica… Do sada nisam javno progovarala, nekako sam gospođi koja mi može po godinama biti majka, davala šansu no danas je prevršilo svaku mjeru. Župan si nikada ne bi dopustio takav rječnik, pogotovo ne pred novinarima, pročelnicima, ravnateljima, i nama ostalim vjećnicima koji smo bili udaljeni nekoliko centimetara/metara od njega.

Žao mi je što prostor tražite na tako ružan način, na tako agresivan način… Razumijem koji je posao oporbe, razumijem koju stranku zastupa, no da pljuje po svemu korisnom i dobrom što se radi, ne mogu shvatiti.

Žena doslovno vrijeđa sve nas bez da trepne”, stoji u objavi vijećnice HDZ-a koja se referirala na sljedeću objavu vijećnice MOST-a Luce Gašpar Šako.

“Nedopustivo ponašanje predsjednika Županijske skupštine SMŽ i mladog HDZ-ovog lava, župana SMŽ, Ivana Celjaka. Kako su vladajući prije aktualnog sata nametnuli temu koja nije uvrštena na dnevni red današnje sjednice te primjedbe oporbe da tako nešto nije statutarno, župan si je dozvolio mene kao oporbenu vijećnicu sa sjednice otjerati riječima “MARŠ VAN!”. Ovakvo nedopustivo ponašanje je demonstracija neke nove demokracije u RH”, napisala je vijećnica MOST-a Luca Gašpar Šako.

O načinu komunikacije na današnjoj sjednici i vrijeđanju iz redova oporbe govorio je i pročelnik u Sisačko – moslavačkoj županiji Darjan Vlahov (HSLS):

Više vijesti

Popovača

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković održao je sastanak s predstavnicima tvrtke A1 Hrvatska i njihovim poslovnim partnerima, Popovčanima Lucijom i Sinišom Mihelčić iz tvrtke FOREL...

Petrinja

Grad Petrinja, Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije i Privreda Petrinja d.o.o. zajednički će sanirati Ulicu Gromova. U tom cilju izrađen je Glavni projekt...

OBNOVA

Uz pomoć Vlade Republike Hrvatske, Sisačko-moslavačka županija osigurala je 12,3 milijuna eura za obnovu vatrogasnih domova stradalih u potresu koje koriste dobrovoljna vatrogasna društva...

VIJESTI

Stanovnici Sisačko – moslavačke županije na ovim su izborima prvi puta glasali u dvije izborne jedinice, petoj i sedmoj. Od sedam gradova u županiji,...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.