Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Drska krađa i prijevara na području Volodera

U četvrtak, 29. rujna, oko 10. 30 sati na Trgu Svetog Antuna u Voloderu, nepoznati je počinitelj prišao 63-godišnjaku i zatražio ga da skine zlatni lančić kako bi ga fotografirao te mu ga potom ukrao. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog prijevare, a za počiniteljem se traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je istoga dana oko 11.30 sati u Kolodvorskoj ulici u Voloderu, ušao u obiteljsku kuću 86-godišnjakinje i s vrata joj otrgnuo zlatni lančić.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave varaždinske i Policijske uprave zagrebačke, te u koordinaciji s...

Iz policijske bilježnice

Policijska uprava sisačko-moslavačka je tijekom mjeseca studenog evidentirala ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 13 zapljena marihuane (1306,5 grama), 10 zapljena lijekova koje se...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 30. studenog, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 28. studenog, u noćnim satima, u mjestu Topusko, nepoznati počinitelj je provalo u kuću 47-godišnje vlasnice te ukrao novac.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.