Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Čestitka župana Celjaka za Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije

“Poštovane hrvatske braniteljice i branitelji Sisačko-moslavačke županije!

Neizreciva mi je čast i zadovoljstvo u ime svih žitelja naše županije iskazati vam ogromno divljenje, zahvalnost i poštovanje.

Kad je bilo najteže, najpotrebnije, najneizvjesnije i najopasnije vi ste preuzeli odgovornost, vi ste stali u obranu tek rođene Republike Hrvatske.

U tako ste puno područja bili prvi, predvodili i pokazali pravi put neodlučnima, razbili sumnje skepticima, prkosno stali pred jednu od najvećih oružanih sila. I pobijedili!

Na našem je području osnovana prva dragovoljačka postrojba u Domovinskom ratu, osvojen prvi objekt neprijateljske vojske. Naši su nepobjedivi ratnici svoju slavu pronosili na svim bojišnicama napadnute Domovine.

Nitko vam i nikad ne može dovoljno zahvaliti, ni vratiti dug. Ovaj vaš Dan je samo mali znak zahvalnosti najvećim junacima hrvatske povijesti.

Najvažnija poruka koju ste poslali svakom neprijatelju koji može zaprijetiti sigurnosti i miru naše djece je: „Ne diraj mirnog, skromnog, radnog hrvatskog čovjeka.”
Natjerali su vas u rat, nametnuli borbu koju niste tražili, ali ste iz nje izašli čista pobjedničkog obraza.

Sretan vam Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije!”

ŽUPAN
Ivan Celjak

Još vijesti

KULTURA

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županije za 2024. godinu. Poziv je otvoren za podnošenje prijava...

VIJESTI

Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije u subotu, 30. rujna 2023. godine s početkom u 10 sati organizira kreativnu radionicu za djecu “Jesen u centru”. Kreativne...

Sisak

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak konferencijom za medije predstavio je veliki projekt Sisačko-moslavačke županije koji će se realizirati u narednom razdoblju, odnosno izgradnju nove zgrade...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 19. sjednica Županijske skupštine Sisačko – moslavačke županije. U nastavku donosimo audio snimku Aktualnog sata.

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.