Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KORONAVIRUS

ZZJZ SMŽ objavio ovotjedni raspored docjepljivanja varijantnim cjepivom

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije objavio je ovotjedni raspored cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Ovaj plan cijepljenja odnosi se na docjepljivanje varijantnim cjepivom samo prethodno potpuno cijepljenih osoba protiv zarazne bolesti COVID-19.

Tako se građani mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku (Gajeva 1a) od ponedjeljka do petka, odnosno od 12. do 16. rujna 2022. godine, u vremenu od 8 do 18 sati.

U ponedjeljak, 12. rujna, u Petrinji u Centru novog života, od 9 do 11 sati, te u Kutini u Domu zdravlja od 11 do 13 sati.

U utorak, 13. rujna, u Hrvatskoj Kostajnici u prizemlju zgrade Gradske uprave, od 9 do 11 sati, te u Dvoru u Domu za kulturu, od 12 do 13 sati.

U srijedu, 14. rujna, u Novskoj u Domu zdravlja, od 9.30 do 11.30 sati, te u Topuskom u Lječilištu Topusko (HE ambulanta), od 11 do 12 sati.

U četvrtak, 15. rujna, u Glinu u Hrvatskom domu, od 9 do 11 sati.

U petak, 16. rujna, u Popovači u Domu zdravlja, od 12 do 13 sati.

U subotu, 17. rujna, u Sisku u Strukovnoj školi (Fistrovićeva ul. 1b), od 9 do 12 sati.

Još vijesti

OBNOVA

U četvrtak, 26. siječnja, tijekom Aktualnog sata župan Ivan Celjak kratko se osvrnuo na obnovu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. Župan dodaje

SMŽ

U četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, održana je sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tako je tijekom Aktualnog sata vijećnika Srećka Telara zanimao projekt „Pun...

OBNOVA

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je sa suradnicima posjetio Srednju školu Viktorovac, gdje su završeni radovi na sanaciji sjeverozapadnog dijela školske zgrade, drugog dijela kompletne...

SMŽ

Danas je u Sisku održana 15. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije. U nastavku donosimo snimku Aktualnog sata sjednice i fotogaleriju.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.