Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KORONAVIRUS

ZZJZ SMŽ objavio novi raspored docjepljivanja varijantnim cjepivom

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije objavio je ovotjedni raspored cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Ovaj plan cijepljenja odnosi se na docjepljivanje varijantnim cjepivom samo prethodno potpuno cijepljenih osoba protiv zarazne bolesti COVID-19.

Tako se građani u ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine, mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku (Gajeva 1a) u vremenu od 8 do 19 sati, u Petrinji u Centru novog života od 9 do 11 sati, te u Kutini u Domu zdravlja od 11 do 12.30 sati.

U utorak, 20. rujna, cijepljenje je organizirano u Lekeniku u prostoru bivše OTP banke, od 8.30 do 10 sati, te u Sunji u dvorani Sven Lasta, od 11.30 do 13 sati.

U srijedu, 21. rujna, cijepljenje će se provoditi u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 12 do 14 sati, te u Martinskoj Vesi u Vatrogasnom domu, od 8 do 10 sati.

U četvrtak, 22. rujna, građani se mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 13 do 19 sati, u Hrvatskoj Dubici u Hrvatskom domu od 10 do 11 sati, te u Jasenovcu u prizemlju zgrade Općine, od 12 do 13 sati.

Za petak, 23. rujna, cijepljenje je organizirano u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 8 do 18 sati, te u Vrginmostu u kino dvorani, od 9.30 do 11 sati.

Još vijesti

OBNOVA

Na prošlotjednom Aktualnom satu Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije župan Ivan Celjak naveo je kako je u tijeku obnova Nove interne u krugu Opće bolnice...

KORONAVIRUS

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije objavio je raspored cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Ovaj plan cijepljenja odnosi se na docjepljivanje varijantnim cjepivom samo prethodno...

KORONAVIRUS

Na području Sisačko-moslavačke županije u protekla tri dana imamo četrdeset i devet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19, stoji u izvješću Stožera objavljenom u...

VIJESTI

Hodočašće vjernika Sisačke biskupije u Svetište Majke naših stradanja u Goru održano je u subotu 24. rujna. Uz domaće župljane te hodočasnike iz cijele...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.