Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KORONAVIRUS

ZZJZ SMŽ objavio novi raspored docjepljivanja varijantnim cjepivom

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije objavio je ovotjedni raspored cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Ovaj plan cijepljenja odnosi se na docjepljivanje varijantnim cjepivom samo prethodno potpuno cijepljenih osoba protiv zarazne bolesti COVID-19.

Tako se građani u ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine, mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku (Gajeva 1a) u vremenu od 8 do 19 sati, u Petrinji u Centru novog života od 9 do 11 sati, te u Kutini u Domu zdravlja od 11 do 12.30 sati.

U utorak, 20. rujna, cijepljenje je organizirano u Lekeniku u prostoru bivše OTP banke, od 8.30 do 10 sati, te u Sunji u dvorani Sven Lasta, od 11.30 do 13 sati.

U srijedu, 21. rujna, cijepljenje će se provoditi u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 12 do 14 sati, te u Martinskoj Vesi u Vatrogasnom domu, od 8 do 10 sati.

U četvrtak, 22. rujna, građani se mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 13 do 19 sati, u Hrvatskoj Dubici u Hrvatskom domu od 10 do 11 sati, te u Jasenovcu u prizemlju zgrade Općine, od 12 do 13 sati.

Za petak, 23. rujna, cijepljenje je organizirano u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 8 do 18 sati, te u Vrginmostu u kino dvorani, od 9.30 do 11 sati.

Još vijesti

OBNOVA

Nastavak obnove nakon potresa u samoj petrinjskoj jezgri. Uz već postojeću, u tijeku je obnova i dvije zgrade u samom petrinjskom središtu koja nije...

OBNOVA

Potpredsjednik Vlade RH i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić već treći put posjetio je Sisačko-moslavačku županiju. U sklopu posjeta Sisku...

OBNOVA

Ministarstvo graditeljstva objavilo je Javni poziv za financiranje najamnine za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresima, koji se na području Banovine...

OBNOVA

Krajem prošle godine predstavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za obnovu objekata koje koriste javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva na...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.