Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

ZZJZ SMŽ objavio novi raspored docjepljivanja varijantnim cjepivom

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije objavio je ovotjedni raspored cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Ovaj plan cijepljenja odnosi se na docjepljivanje varijantnim cjepivom samo prethodno potpuno cijepljenih osoba protiv zarazne bolesti COVID-19.

Tako se građani u ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine, mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku (Gajeva 1a) u vremenu od 8 do 19 sati, u Petrinji u Centru novog života od 9 do 11 sati, te u Kutini u Domu zdravlja od 11 do 12.30 sati.

U utorak, 20. rujna, cijepljenje je organizirano u Lekeniku u prostoru bivše OTP banke, od 8.30 do 10 sati, te u Sunji u dvorani Sven Lasta, od 11.30 do 13 sati.

U srijedu, 21. rujna, cijepljenje će se provoditi u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 12 do 14 sati, te u Martinskoj Vesi u Vatrogasnom domu, od 8 do 10 sati.

U četvrtak, 22. rujna, građani se mogu cijepiti u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 13 do 19 sati, u Hrvatskoj Dubici u Hrvatskom domu od 10 do 11 sati, te u Jasenovcu u prizemlju zgrade Općine, od 12 do 13 sati.

Za petak, 23. rujna, cijepljenje je organizirano u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo SMŽ u Sisku u vremenu od 8 do 18 sati, te u Vrginmostu u kino dvorani, od 9.30 do 11 sati.

Još vijesti

Jasenovac

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak sa suradnicima te načelnicom Općine Jasenovac Marijom Mačković obišao je OŠ Jasenovac na kojoj su završeni radovi energetske obnove. Vrijednost...

KULTURA

Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića „Hrvatske povijesne istine“, održano je u četvrtak, 21. rujna u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Knjigu...

VIJESTI

U Hrvatskoj Kostajnici je održana završna konferencija dvogodišnjeg projekta Knjiga na kotačima, financiranog iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske. Završnoj konferenciji...

Ostalo

U Izboru za najbolji EU projekt koji Hanza media organizira u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portalom Župan.hr,...

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.