Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Segesta besramno u gotovini naplaćivala preglede djece koji su bili donacija zagrebačke poliklinike

“Tijekom rujna pozvani smo od Uprave HNK Segesta da pokušamo riješiti problem nedovoljnog broja termina za obavljanje sportskih pregleda u Sisačko – moslavačkoj županiji.

Odlukom Uprave Poliklinike Life odlučili smo klubu donirati 100 sportskih pregleda koji su o našem trošku obavljeni 10. rujna 2022. godine. Niti jednom roditelju, niti jednom sportašu naši djelatnici nisu naplatili sportski pregled.

Nakon usmenih saznanja od pojedinih roditelja da su se pregledi naplaćivali, stupili smo u kontakt s Upravom HNK Segesta i klub je potvrdio da je njihova djelatnica mimo dogovora Poliklinike Life i kluba naplaćivala preglede.

Klub HNK Segesta je obavješten o našim saznanjima i preuzeli su potpunu odgovornost za navedeni propust, kao i obavezu da se roditeljima refundira novac za termin 10. rujna 2022. godine”.

Ovo je odgovor zagrebačke Poliklinike Life na sramotan čin sisačkog nogometnog kluba Segesta, koji je očito osim u rezultatski, upao i u moralni ponor. Kako doznajemo od roditelja djece, Segesta je pregled naplaćivala 100,00 kn i to isključivo u gotovini, bez ikakvog računa ili potvrde.

Poliklinika Life dalje navodi kako su s Upravom Segeste nakon ove “spačke” dogovorili dodatni termin za preglede koji su obavljeni 17. rujna, a trošak je snosio klub.

“Žalimo zbog ove situacije i nezadovoljstva dijela roditelja te je tim povodom Uprava Poliklinike Life odlučila svim sportašima koji su pristupili na preglede 10. i 17. rujna pokloniti vaučer za sljedeći sportski pregled“, zaključuje u odgovoru Poliklinika Life.

Projekt “Pokaži srce” pokrenuli su Hrvatski nogometni savez i PSK u suradnji s Poliklinikom Life. Iako je u svim medijskim najavama i istupima jasno i nedvosmisleno isticano kako su pregledi u sklopu projekta “Pokaži srce” za brojne male sportaše u Hrvatskoj potpuno besplatni, Uprava Segeste u svojoj reakciji tvrdi da je nastao problem u komunikaciji.

“U internoj komunikaciji dogodio se propust, te nesporazum u komunikaciji Uprave kluba i Poliklinike Life, te je klub prikupljao novac. Slijedom navedenog, svi zainteresirani su obaviješteni o propustu te se sredstva vraćaju roditeljima.”

Ako se prisjetimo još uvijek aktualnog problema oko “drugog” hokejaškog kluba, ovaj besraman pokušaj pljačke roditelja sisačkih malih sportaša, bio on namjeran ili slučajan kako ga želi prikazati Uprava Segeste, jedan je u nizu suludih događanja u odnosu prema sisačkim najmlađim sportašima.

Više vijesti

Sisak

Na Metalurškom fakultetu u Sisku, na sveučilišnom studiju: Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, Aleja narodnih heroja 3, u srijedu 24. travnja 2024....

KULTURA

Državni arhiv u Sisku poziva na predstavljanje knjige “Doba virusa i ljudi” Krešimira Mišaka koje će se održati u ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine...

Sisak

Sisački biskup Vlado Košić krstit će u nedjelju, 21. travnja u 12 sati u župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači, peto dijete obitelji...

Sisak

Brojni Siščani i njihovi gosti posjetili su jučer Street Food Festival koji se održava u Sisku na pješačkoj zoni. Festival su i ove godine...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.