Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Recidivist kažnjen sa 7000 kuna i zaštitnom mjerom

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 25. rujna, oko pola sata poslije ponoći, na području Popovače u mjestu Potok, zaustavljen je 28-godišnji recidivist s područja Popovače, koji je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Uhićen je i zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu koji ga je proglasio krivim i kaznio novčanom kaznom od 7000 kuna te mu izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave varaždinske i Policijske uprave zagrebačke, te u koordinaciji s...

Iz policijske bilježnice

Policijska uprava sisačko-moslavačka je tijekom mjeseca studenog evidentirala ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 13 zapljena marihuane (1306,5 grama), 10 zapljena lijekova koje se...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 30. studenog, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 28. studenog, u noćnim satima, u mjestu Topusko, nepoznati počinitelj je provalo u kuću 47-godišnje vlasnice te ukrao novac.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.