Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

CROAGRO Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja.

Program izlaganja sajma CroAgro obuhvaća poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, strojeve i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i sjeme, sadni materijali i zaštitu bilja.

Posjetitelje, uz izlagački segment, očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20 000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora. Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih i grijanih paviljona.

U istom terminu održavaju se i Sajmovi zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdravi život, povratak prirodi i održivom načinu života. Uz izložbeni dio, sajam prate stručni skupovi i konferencije na aktualne teme. Na više lokacija održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvaća tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED će i ove godine organizirati sada već 14. međunarodni kongres na temu: “Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini” na kojemu će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Više vijesti

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Politika

Jedan od prioriteta župana Ivana Celjaka je briga o umirovljenicima i starijim sugrađanima što potvrđuju brojni projekti obnove i proširenja kapaciteta domova za starije osobe. Projekt...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.