Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Sisak: Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U utorak, 26. srpnja, oko 13 sati, na raskružju ulica Hrvatskog narodnog preporoda i kneza Branimira u Sisku, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Do nesreće je došlo kada je 53-godišnjakinja iz Siska automobilom sisačkih registracija, udarila 69-godišnjakinju koja je na biciklu prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza. Od siline udarca vozačica bicikla je pala na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

Protiv 53-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će vozačici bicikla biti uručena obavijest o počinjenom prekršaju.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se i u 14.30 sati, u mjestu Odra Sisačka. Nesreću je izazvao 64-godišnjak s petrinjskog područja koji je upravljao automobilom sisačkih registracija.

On je uslijed neprilagođene brzine prešao na suprotnu traku i udario u automobil kojim je upravljala 51-godišnjakinja. U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđene putnice iz oba automobila.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 64-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 10. kolovoza oko 11.30 sati u Osječkoj ulici u Novskoj, zaustavljen je 49-godišnjak s područja Novske koji je upravljao automobilom kutinskih registracija...

Iz policijske bilježnice

U razdoblju od 7. do 9. kolovoza, u mjestu Gornje Taborište na glinskom području, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i garažu 56-godišnjeg vlasnika...

Iz policijske bilježnice

U nedjelju, 7. kolovoza oko 22 sata Postaji granične policije Novska dojavljeno je da je u Crkvenoj ulici u Novskoj, nepoznati počinitelj iz dvorišta...

Iz policijske bilježnice

U razdoblju od 5. srpnja do 5. kolovoza, u mjestu Pešćenica, nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu 62-godišnjeg vlasnika i ukrao agregat za električnu...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.