Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Stiže Ljeto u Novskoj!

Što sve možete očekivati za početak Ljeta u Novskoj?

Turistička zajednica Grada Novske u potpunosti je posvećena održavanju programa Ljeta u Novskoj. “Veseli nas iskazani interes građana, udruga, volontera i svih ustanova koje sudjeluju u provedbi zanimljivosti koje smo vam pripremili.”

Ljeto u Novskoj započinje otvorenjem 17.06.2022. u gradskom parku i to glazbenim nastupima od 18h kada će zapjevati i zasvirati grupa A.R.T., dok od 20h nastupa Eletric Corn – skupina glazbenika koja izvodi funk, soul, disko glazbu 70-ih, 80-ih i 90-ih ali i plesne hitove današnjice. Zato pripremite se na funky otvorenje Ljeta u Novskoj!

Drugi dan, 18.06.2022. također u gradskom parku očekuje vas zabava od 16h, vjerujemo da već znate o čemu je riječ. Prvom Street Art Festival u gradu. Ipak je ovo Europska godina mladih, stoga u stilu zabave za mlade i sve one koji se tako osjećaju, pridružite nam se i zabavite!, stoji u pozivu.

Detaljnije o Street Art Festivalu i što sve možete očekivati?

Duboko udahnite, krećemo: grafitere koji stvaraju umjetnička djela – Alen Miler (jedan od ponosnih autora knjige koja po prvi put objedinjuje radove gotovo cjelokupne hrvatske graffiti scene „Blackbook Croatia“), izložbu radova, razne aktivnosti i natjecanja sportskih udruga Zajednice sportskih udruga Grada Novske, aktivnosti za mlade i najmlađe – natjecanje u gađanju balona i/ili bacanju aviona od papira, križić-kružić, skakanje u napuhancu, tu je i ugostiteljska ponuda lokalnih ugostitelja – gladni i žedni nećete biti, a za dodatnu atmosferu pobrinut će se i ulični zabavljači iz Cirk Pozor.

Ok, idemo dalje… tu su i naše Novljanske mažoretkinje sa svojim zanimljivim radionicama, kao i Gradska knjižnica Novska te Park prirode Lonjsko polje, oni znaju kako spojiti zabavu i rad i dobiti zabavnu radionicu. Šećer na kraju je ekipa iz Glazbene škola u Novskoj i Škola Pop Rocka sa svojim glazbenim radionicama i nastupima.

Budite spremni i za koncert u 20h u gradskom parku kada nastupa simpatična ekipa i totalno cool Igor Drvenkar & band koji je prepoznat u glazbenim krugovima pa je često sudjelovao u velikim projektima poput “A strana” te mjuziklima “Uskrsli” i “Jesus Christ Superstar”.

Sve što nam preostaje je dočekati otvorenje i uživati u Ljetu u Novskoj, budite nam dragi gosti, pozivaju iz novljanske Turističke zajednice.

Više vijesti

Novska

TECE Industrial d.o.o. u Poduzetničkoj zoni Novska pokreće investiciju vrijednu 25 milijuna eura koja će se prostirat na 10 ha te planira otvoriti 150...

Novska

U ponedjeljak 4. ožujka, Katoličku osnovnu školu u Novskoj posjetila je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić sa svojim...

Novska

Novljansko Gradsko vijeće donijelo je odluku kojom se podižu novčane naknade za novorođenčad. Za prvo dijete naknada će tako biti 1 tisuću eura, za...

KULTURA

Na dan 22. veljače slavimo Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva. Hrvatska glagoljica povijesno je hrvatsko pismo, jedan od nezaobilaznih simbola nacionalnoga identiteta i višestoljetne...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.