Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Stiže Ljeto u Novskoj!

Što sve možete očekivati za početak Ljeta u Novskoj?

Turistička zajednica Grada Novske u potpunosti je posvećena održavanju programa Ljeta u Novskoj. “Veseli nas iskazani interes građana, udruga, volontera i svih ustanova koje sudjeluju u provedbi zanimljivosti koje smo vam pripremili.”

Ljeto u Novskoj započinje otvorenjem 17.06.2022. u gradskom parku i to glazbenim nastupima od 18h kada će zapjevati i zasvirati grupa A.R.T., dok od 20h nastupa Eletric Corn – skupina glazbenika koja izvodi funk, soul, disko glazbu 70-ih, 80-ih i 90-ih ali i plesne hitove današnjice. Zato pripremite se na funky otvorenje Ljeta u Novskoj!

Drugi dan, 18.06.2022. također u gradskom parku očekuje vas zabava od 16h, vjerujemo da već znate o čemu je riječ. Prvom Street Art Festival u gradu. Ipak je ovo Europska godina mladih, stoga u stilu zabave za mlade i sve one koji se tako osjećaju, pridružite nam se i zabavite!, stoji u pozivu.

Detaljnije o Street Art Festivalu i što sve možete očekivati?

Duboko udahnite, krećemo: grafitere koji stvaraju umjetnička djela – Alen Miler (jedan od ponosnih autora knjige koja po prvi put objedinjuje radove gotovo cjelokupne hrvatske graffiti scene „Blackbook Croatia“), izložbu radova, razne aktivnosti i natjecanja sportskih udruga Zajednice sportskih udruga Grada Novske, aktivnosti za mlade i najmlađe – natjecanje u gađanju balona i/ili bacanju aviona od papira, križić-kružić, skakanje u napuhancu, tu je i ugostiteljska ponuda lokalnih ugostitelja – gladni i žedni nećete biti, a za dodatnu atmosferu pobrinut će se i ulični zabavljači iz Cirk Pozor.

Ok, idemo dalje… tu su i naše Novljanske mažoretkinje sa svojim zanimljivim radionicama, kao i Gradska knjižnica Novska te Park prirode Lonjsko polje, oni znaju kako spojiti zabavu i rad i dobiti zabavnu radionicu. Šećer na kraju je ekipa iz Glazbene škola u Novskoj i Škola Pop Rocka sa svojim glazbenim radionicama i nastupima.

Budite spremni i za koncert u 20h u gradskom parku kada nastupa simpatična ekipa i totalno cool Igor Drvenkar & band koji je prepoznat u glazbenim krugovima pa je često sudjelovao u velikim projektima poput “A strana” te mjuziklima “Uskrsli” i “Jesus Christ Superstar”.

Sve što nam preostaje je dočekati otvorenje i uživati u Ljetu u Novskoj, budite nam dragi gosti, pozivaju iz novljanske Turističke zajednice.

Još vijesti

Novska

Sisačko-moslavačka županija i Novska ovih su dana ugostili učenike hrvatskih osnovnih škola u ljetnom gaming kampu Poduzetničkog inkubatora PISMO. Kamp je organiziran u dva...

Novska

U Novskoj je u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. godine, potpisan ugovor o kupoprodaji nekretnine u Poduzetničkoj zoni Novska između gradonačelnice Marije Kušmiš i predstavnika...

Novska

Gradsko društvo Crvenog križa Novska organizira drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu iz Zagreba. Tako će se...

Novska

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 ponovno potvrđuje status predvodnika u edukacijama vezanima uz razvojne alate kojima se izrađuju videoigre. Na konferenciji za medije...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.