Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Odličan nastup petrinjskih plesača

Proteklog vikenda petrinjski plesači, članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, sudjelovali su na dva bodovna turnira, u Makarskoj i u Splitu.

Ovom prigodom svoje snage odmjerili su najmlađi petrinjski plesači. Na turniru u Makarskoj SPP Benjamin Đuras – Ela Herceg u starosnoj kategoriji „osnovci“, a u kvalitativnoj „D1“ kategoriji, osvojili su 4. mjesto u latinsko-američkim plesovima, dok su se u standardnim plesovima okitili brončanom medaljom.

Još uspješniji nastup imali su drugi dan u Splitu, gdje su osvojili 1. mjesto u latinsko-američkim plesovima i ponijeli zlatnu medalju, dok su u standardnim plesovima osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju.

U višoj „D3“ kategoriji, a također u starosnoj kategoriji „osnovci“, oba dana natjecali su se i SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, koji su u Makarskoj svojim odličnim nastupom osvojili 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima i 4. mjesto u standardnim plesovima.

Jaka konkurencija pratila ih je i drugog dana, na turniru u Splitu, gdje su izborili izvrsna 5. mjesta u obje discipline.

Čestitke mladim petrinjskim plesačima, a Tomi i Lari držimo sretnice za nadolazeći vikend kada će u Osijeku, zajedno s najboljim sportskim plesačima Hrvatske, odmjeriti snage i na Prvenstvu RH u kombinaciji, najtežoj disciplini.

Još vijesti

OBNOVA

U organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, u Vojarni pukovnik Predrag Matanović u Petrinji, održana je svečanost dodjele Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za...

OBNOVA

Svečano je otvorena novoobnovljena zgrada Šumarije Petrinja koja je stradala u potresu koji je pogodio krajem 2020. godine područje Sisačko-moslavačke županije. Zbog oštećenja na...

SPORT

U subotu, 18. lipnja je u Zagrebu na strelištu Vrapčanski potok održano posljednje kolo lige za osobe s invaliditetom. Sisački streljački klub osoba s...

OBNOVA

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić nedavno se osvrnuo na obnovu cestovne infrastrukture na području Petrinje. Jurić dodaje Također, zbog izvođenja radova na sanaciji starog...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.