Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Odličan nastup petrinjskih plesača

Proteklog vikenda petrinjski plesači, članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, sudjelovali su na dva bodovna turnira, u Makarskoj i u Splitu.

Ovom prigodom svoje snage odmjerili su najmlađi petrinjski plesači. Na turniru u Makarskoj SPP Benjamin Đuras – Ela Herceg u starosnoj kategoriji „osnovci“, a u kvalitativnoj „D1“ kategoriji, osvojili su 4. mjesto u latinsko-američkim plesovima, dok su se u standardnim plesovima okitili brončanom medaljom.

Još uspješniji nastup imali su drugi dan u Splitu, gdje su osvojili 1. mjesto u latinsko-američkim plesovima i ponijeli zlatnu medalju, dok su u standardnim plesovima osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju.

U višoj „D3“ kategoriji, a također u starosnoj kategoriji „osnovci“, oba dana natjecali su se i SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, koji su u Makarskoj svojim odličnim nastupom osvojili 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima i 4. mjesto u standardnim plesovima.

Jaka konkurencija pratila ih je i drugog dana, na turniru u Splitu, gdje su izborili izvrsna 5. mjesta u obje discipline.

Čestitke mladim petrinjskim plesačima, a Tomi i Lari držimo sretnice za nadolazeći vikend kada će u Osijeku, zajedno s najboljim sportskim plesačima Hrvatske, odmjeriti snage i na Prvenstvu RH u kombinaciji, najtežoj disciplini.

Više vijesti

KULTURA

U petrinjskoj gradskoj upravi u utorak, 12. ožujka 2024. godine održan je sastanak na temu nastavka projekta prezentacije i rekonstrukcije kule Čuntić u vidu...

Sisak

Novo veliko povjerenje ukazala je Europska nogometna federacija UEFA hrvatskom instruktoru suđenja i dopredsjedniku KNS HNS-a. Siščanin Vlado Svilokos će biti kontrolor suđenja na...

Petrinja

Kako bi se upoznala s tijekom radova na sanaciji cesta, naselje Slatinu obišla je gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes u pratnji Danijela Dvornekovića iz Upravnog...

Sisak

U derbiju 19. kola 1. HRL Sjever, Rukometni klub Sisak traži sedmu uzastopnu pobjedu. U goste im dolazi ekipa Rukometnog kluba Metalac iz Zagreba....

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.