Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

U prodaji je novi broj Novog Sisačkog tjednika!

U prodaji je novi broj Novog Sisačkog tjednika. Potražite ga u kioscima i trgovinama te kod kolportera.

Povjerenik Europske komisije za proračun i administraciju Johannes Hahn posjetio SMŽ – Europska komisija nakon potresa pomaže Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Gradsko vijeće Siska odlukom vijećnika HDZ-a, HSLS-a, HKS-a, Nove vizije i DP-a nije prihvatilo izvješće o radu gradonačelnice.

Prof. dr. sc. Zdenka Zovko Brodarac, dekanica Metalurškog fakulteta u Sisku: Projekt cjelovite obnove fakulteta vrijedan je 150 milijuna kuna.

Ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja Ante Mrgan o prvoj kontejnerskoj knjižnici u Hrvatskoj.

U Sisku se održava utrka solarnih automobila SOELA 2022 – interes za obnovljive izvore energije mladima otvara nove prilike.

Sisak obilježio 100. obljetnicu rođenja dr. Franje Tuđmana, prvog predsjednika RH – Tuđman je zaglavni kamen neovisne Hrvatske.

Županija pokrenula inicijativu za plasman proizvoda naših poljoprivrednika – dogovor o plasmanu proizvoda na dubrovačkom području.

Spisateljica Silvija Šesto o sisačkoj slikovnici „Vito bez računala”.

Dječaci iz OŠ Viktorovac Sisak u odbojci i djevojčice iz OŠ Zvonimira Franka Kutina u atletici osvojili naslov školskih doprvaka Hrvatske.

U novom broju pročitajte tjedni i godišnji horoskop, male oglase, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji!

Važno upozorenje: ČITANJE NE UBIJA!

Još vijesti

PROMO

DURO METAL – obrt za proizvodnju predmeta od metala, smješten u Zagrebu, traži radnika metalske struke u stalni radni odnos za poslove graviranja na...

PROMO

Inflacija ne posustaje. Podaci Državnog zavoda za statistiku pokazuju kako se nastavlja nesmiljeni rast cijena koje su u euro zoni ubrzale na rekordno visoku...

PROMO

Vremena su danas prilično izazovna. Svakim danom svjedočimo sve većim poskupljenjima a mnogim je obiteljima sve teže dočekati iduću plaću. U međuvremenu treba platiti...

PROMO

Višegodišnje iskustvo bavljenja otkupom zlata pokazuje kako je u Hrvatskoj, pa i u Sisku sve više onih koji uviđaju vrijednost starog zlata. Starim zlatom...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.