Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

U prodaji je novi broj Novog Sisačkog tjednika!

Izašao je novi, 1074. broj Vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na kioscima, i u njemu pročitajte:

Arheološka i konzervatorsko – restauratorska istraživanja u sisačkoj katedrali: otkrivena do sada nepoznata romanička crkva.

Intervju: Sunčana Glavak, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, o najaktualnijim europskim i hrvatskim temama.

Nina Obuljen Koržinek, ministrica kulture i medija, o prozivkama sisačke gradonačelnice, o obnovi Malog kaptola, obnovi Siska i Gline, otkupu knjiga za knjižnice i o stanju u medijima.

Najavljene investicije u Sisačko-moslavačkoj županiji: u sanaciju šest nasipa investira se 84 milijuna kuna, ove godine obnovit će oko 50 kilometara cesta.

U novom Sisačkom tjedniku pročitajte nove pjesme Sanje Bužimkić, pogledajte slike Dalibora Gotala, donosimo nove kolumne Gordane Sedmak Jednačak i Giovannija Furlana.

Sport: Nikolina Golomboš i Tia Škrljac prvakinje, Roko Dumbović doprvak.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte Novi Sisački tjednik, jedine lokalne novine!

Još vijesti

PROMO

Logistička tvrtka Gebrüder Weiss zapošljava skladišne radnike. Mjesto rada je u Svetoj Nedelji, a budućim radnicima nude stalno zaposlenje, stimulativna primanja, bonuse i nagrade...

PROMO

Brojni se građani u Hrvatskoj, pa i velik broj Siščana, nerijetko zapita kako bi se u kratko vrijeme moglo doći do novca potrebnog za...

PROMO

„Potrebno mi je par tisuća kuna, do iduće plaće. Ne želim ulaziti u nova zaduživanja jer već otplaćujem dva kredita a novac mi je...

PROMO

Vjerojatno ne postoji osoba na svijetu koja ne zna što je to zlato. No, znate li što je to investicijsko zlato? Svi znaju da...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.