Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Sisačka klapa Kolapjani ove subote u Domu INA Rafinerije nafte Sisak s početkom u 19:30h

Sisačka klapa KOLAPJANI održat će ove subote, 5. ožujka u Društvenom domu INA Rafinerija nafte u Sisku koncert s početkom u 19,30 sati, a na kojem će izvesti glazbeni program koji predstavlja presjek njihovog rada kroz proteklih više od 21 godinu djelovanja.

Nakon prošlogodišnjeg sudjelovanja u finalu Festivala dalmatinskih klapa u Omišu i osvajanja čak tri nagrade na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu za pjesmu „Kad raziđe se dim“ ovi sisački klapaši jedva su dočekali priliku da zapjevaju na svom cjelovečernjem koncertu u Sisku.

Kolapjani su poznati po obradama popularnih skladbi koje potpisuje njihova umjetnička voditeljica Marijana Ivšić Kolić, a u zadnjih nekoliko godina izdali su i nekoliko svojih pjesama poput „Da kraj tebe zaspin vilo“, „Hodam dalje“ i  „Ako odeš, ako ikad“ nastalih u suradnji s nekoliko autora od kojih je Siščanima najpoznatiji Dalibor Pirc.

Predstojeći koncert ujedno je i prilika za promociju i prvo predstavljanje njihovog novog albuma pod nazivom „Hodam dalje“ kojeg su nedavno snimili, a na kojem albumu se nalazi 11 pjesama od kojih i nekoliko pjesama koje publika još nije imala prilike čuti, ali će ih zato Kolapjani premijerno izvesti na koncertu. Gosti koncerta su Margareta Klobučar i Ino Klasan, te tamburaški sastav „Složna braća“.

Nema sumnje, prilika je to da domaća publika uživa u klapskoj pjesmi, promociji CD-a, glazbenim premijerama i zanimljivim suradnjama na koje smo navikli kada je u pitanju klapa Kolapjani.

Ulaznice za koncert po cijeni od 40 kuna možete kupiti u knjižari i papirnici AMK uz napomenu da je za ulazak na koncert potrebna COVID potvrda.

Više vijesti

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Sisak

Sisački biskup Vlado Košić krstit će u nedjelju, 21. travnja u 12 sati u župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači, peto dijete obitelji...

PROMO

Na području Banovine održat će se jedno zanimljivo, posve drugačije događanje od onih na koje je javnost navikla.  Povodom Međunarodnog dana vune, u subotu,...

PROMO

Evo kako će izgledati vikend zabava u najvećoj podzemnoj vinariji u Hrvatskoj!

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.