Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Policija zaprimila dojavu da su na području Topuskog pronađena dva beživotna tijela

Ilustracija

Jučer, 15. ožujka oko 12 sati, policija je zaprimila dojavu da su u mjestu Crni Potok, na području Topuskog pronađena dva beživotna tijela.

Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, dojava je potvrđena te je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

NADOPUNA INFORMACIJE

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Očevidom je utvrđeno kako se radi o 73-godišnjoj i 69-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Tijela su prevezena na odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Još vijesti

Iz policijske bilježnice

Noćas oko 2 sata u Ulici Mije Srnaka u Petrinji zaustavljen je 29-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,54 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Kako...

Iz policijske bilježnice

Jučer, 23. siječnja, oko 10 sati, na sisačkom području u mjestu Donje Komarevo, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo...

Iz policijske bilježnice

U srijedu, 25. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu.

Iz policijske bilježnice

U ponedjeljak, 23. siječnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.