Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Političke stranke

Žestoka reakcija sisačkog HDZ-a na objavu stranice SMŽ Infovijesti

Tomislav Kralj / Foto: Facebook

Ne stišavaju se odjeci posljednje sjednice Gradskog vijeća Grada Siska. Atmosfera na sisačkoj političkoj sceni trenutno je burnija nego u predizborno vrijeme. Svojevrsno glasilo SDP-a, facebook stranica SMŽ Infovijesti, tema je nove objave gradske organizacije HDZ-a.

Naime, na spomenutoj stranici osvanuo je tekst o navodnim trzavicama u sisačkom HDZ-u vezanim uz izbor kandidata za gradonačelnika.

“Navodno je na sastanku, kako nam je potvrđeno iz dva izvora, župan Celjak na iznenađenje svih, a poglavito predsjednika HDZ-a Sisak Tomislava Kralja, izjavio da želi da iduća kandidatkinja bude njegova bliska prijateljica i pročelnica Sanja Mioković. Na tu informaciju dio članstva ne gleda blagonaklono, poglavito predsjednik HDZ-a Sisak koji je očekivao da će upravo on bit kandidat”, stoji između ostalog u objavi stranice SMŽ Infovijesti.

Na žestoku reakciju HDZ-a u kojoj aludiraju da iza stranice SMŽ Infovijesti stoji bračni partner gradonačelnice Ikić Baniček te mladi SDP-ov gradski vijećnik Filip Pjerobon, nije trebalo dugo čekati.

“SDP-ovac Darko Ikić Baniček, najpoznatija sisačka kućanica, muž Kristine Ikić Baniček, opasno se trese nakon što su naši vijećnici posljednih dana otkrili milijunske prevare u Športsko rekreacijskom centru Sisak kojim upravlja SDP.

Zašto je Darko toliko kukavan i nervozan pa se skriva iza stranice SMŽ Infovijesti? On i njegova supruga kradonačelnica Kristina Ikić Baniček pod sumnjom su da su zamračili desetke milijuna kuna. Ili mladi lavić Filip Pjerobon… Toliko su hrabri da ni pod imenom svojim ne pišu.

Hvala Darko što brineš o sisačkom HDZ-u, kod nas je sve baš onako kako treba biti. Spremni smo na izvanredne izbore”, odgovara oporbeni HDZ.

Još vijesti

OBNOVA

Krenula je 1,2 milijuna kuna vrijedna obnova prostora Kazališta 21, oštećenog u potresu. Na zgradi su nastala konstruktivna oštećenja, pukotine na nosivim i pregradnim...

Političke stranke

Nakon jučer održane 7. sjednice sisačkog Gradskog vijeća, oporbeni Klub vijećnika HDZ-a, HSLS-a i HKS-a oglasio se priopćenjem koje u nastavku prenosimo u cijelosti....

Sisak

Hrvatska Mensa održava testiranja inteligencije 21. svibnja na Metalurškom fakultetu u Sisku. Testiranje će provesti ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail...

SPORT

ŠSK “HVIDR-a SISAK” odradio je naporan vikend 14. i 15.05.2022., ali iznimno uspješan. Krenimo redom. U Solinu je 14.05. održano PH u kategoriji kadeta i...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.