Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Odlični rezultati AK Moslavina na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske, primila ih zamjenica gradonačelnika Grdić

Zamjenica gradonačelnika Grada Kutine Ivana Grdić sa suradnicima održala je prijam za članove Atletskog kluba Moslavina iz Kutine i njihovu trenericu Senku Desić.

Naime, u organizaciji Atletskog kluba Zagreb 13. veljače 2022. godine održano je Dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje i mlađe kadete na kojem je AK Moslavina ostvario odlične rezultate.

S obzirom na ostvareni rezultat na ovom natjecanju  Tija Petrinec, Zara Veltuski, Tia Križanec, Iva Mažar i Ena Križanec svoje rezultate su predstavile predstavnicima Grada Kutine. Zamjenica gradonačelnika Ivana Grdić čestitala je klubu na zapaženim uspjesima

Natjecanje je započelo  s bacanjem kugle i osvojenom zlatnom medaljom Zare Veltruski, a nastavljeno disciplinom 55 m s preponama gdje se Tia Križanec plasirala na 4. mjesto.

Nakon toga se trčalo na 60 m za mlađe kadetkinje gdje Tija Petrinec osvaja svoju prvu zlatnu medalju, dok se Sara Kramarić na istoj disciplini plasirala na 39. mjesto.  Tija Petrinec je učenica 6. razreda osnovne škole koja trenira svakog dana, osim nedjelje.

“2019. godine započela sam trenirati atletiku kod koje mi se najviše sviđa što ima puno disciplina te si svatko može odabrati svoju disciplinu. U budućnosti se vidim na Olimpijskim igrama te preporučujem svima da probaju atletiku i možda pronađu svoju disciplinu“, rekla je Tija Petrinec.

Osim Tie na  200 m za mlađe kadetkinje Mia Pavičić se plasirala na 44. mjesto. Na 800 m za mlađe kadetkinje Lena Peterfi plasirala se na 17. mjesto, dok je Fran Labus u istoj disciplini za mlađe kadete bio 9.

„Naš klub broji oko 200 djece koja treniraju u tri skupine, natjecateljskoj, atletskoj školi i atletskom vrtiću. Djeca već u dobi od 3,5 i 4 godine započinju trenirati u našem klubu.

Zaista smo ponosni na sve naše uspjehe te vas ovim putem sve pozivamo u petak, 25. veljače na 2. Atletski miting povodom otvorenja atletske staze u Kutini koja nam je uvelike pomogla u našem radu i treninzima”, rekla je Senka Desić, trenerica AK Moslavina. 

Više vijesti

Kutina

Učenicima s teškoćama integriranim u redovna razredna odjeljenja u osnovnim školama podršku pružaju pomoćnici u nastavi. U skladu sa svojim proračunskim mogućnostima i idejom...

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Kutina

Predavanje “Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine” održat će se u petak, 19. travnja 2024. godine s početkom u 18 sati u Arcus...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.