Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Otvoreno klizalište na petrinjskom Pigiku, dovršava se montaža balona na rukometnom igralištu

Na prostoru teniskih terena kod ŠRC-a na petrinjskom Pigiku jučer su i službeno mališani počeli klizati u organizaciji tvrtke Petrus projekti d.o.o. i Grada Petrinje te brojnih sponzora.

Na klizalištu su uz učenike OŠ Ivan Goran Kovačić iz Gora uživali i mališani koji su besplatno dobili najam klizaljki i druga pomagala za ljepše klizanje.

Tijekom otvorenja na klizalištu nazočnima se obratio Mario Gori, direktor Petrus projekata zahvalivši Želimiru Krmpotiću i Goranu Norkoviću, kao i svima koji su pomogli da klizalište otvori svoja vrata. Između ostalih istaknuo je još Elektru DP Sisak i Komunalac Petrinja.

Izaslanica gradonačelnice Magdalene Komes bila je potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje, Adrijana Nenadić, koja je izrazila zadovoljstvo što se tradicija klizanja u Petrinji nastavlja te je istaknula kako će ovo klizalište izmamiti djeci osmjeh u ovim teškim vremenima koje prolazimo.

Grad je pomogao pri nabavci klizaljki i drugoj tehničkoj podršci, ali će pomagati i dalje kroz niz sadržaja koji će se do 15. siječnja organizirati na klizalištu.

Nakon klizališta na Pigiku i veliki balon na Rukometnom stadionu u Petrinji dobio je konture sportskog objekta. U balonu još se montira rasvjeta i grijanje te se vrlo skoro očekuje i prvi sportski ogled petrinjskih rukometaša i drugih sportaša koji će koristiti ovaj objekt.

Kako se očekuje, osim sportskih sadržaja u njemu će se moći odvijati i kulturne priredbe i drugi društveni sadržaji. Nakon klizališta djeca dobivaju prekrasan sportski objekat, a i otvorenje Sportske dvorane uz OŠ Mate Lovraka je vrlo brzo na pomolu.

Više vijesti

Petrinja

U subotu, 20. travnja u Zadru je održan 42. Državni turnir u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske (SMPTH). To je ujedno...

Petrinja

Od građevinskog otpada, prazne ambalaže, odjeće pa do pelena… nema čega nije bilo, no složne ruke hrvatskih šumara te djelatnika Ekološkog centra Vrata Zrinske...

Petrinja

Grad Petrinja, Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije i Privreda Petrinja d.o.o. zajednički će sanirati Ulicu Gromova. U tom cilju izrađen je Glavni projekt...

Petrinja

Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“ obilježit će 22. travnja, Dan planeta Zemlje višestrukim aktivnostima. U suradnji s Hrvatskim šumama, Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.