Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Nezavisne liste Dadasovića i Sertića uz vijećnike SDP-a podržale proračun Grada Siska

Na 4. sjednici Gradskog vijeća Grada Siska, koja je održana u utorak, 7. prosinca, usvojen je proračun Grada Siska za 2022. godinu u iznosu od nešto više od 377 milijuna kuna kuna.

Proračun su podržali vijećnici SDP-a te vijećnici nezavisnih lista Bojana Dadasovića i Zorana Sertića. Protiv su bili vijećnici HDZ-a, a suzdržan je bio vijećnik Domovinskog pokreta.

Bojan Dadasović / Foto: Grad Sisak

Predsjednik Gradskog vijeća i čelnik Nove vizije Siska Bojan Dadasović komentirao je izglasavanje na svom Facebook profilu:

Usvojen Proračun Grada Siska za 2022. godinu u iznosu od 377.000.000 kuna. U Galdovo stiže blizu 50.000.000 kuna za sve projekte! Besplatni javni prijevoz za umirovljenike s mirovinama do 2.500,00 kuna, novi vrtić, nova škola, nove ulice, uskrsnice, đački džeparac i još puno toga a sve vidljivo jasno i transparentno!

– napisao je Dadasović

Iskoristio je priliku još jednom nas optužiti za tzv. “udaranje u obitelj” zbog našeg izvještavanja javnosti o zapošljavanju njegove zaručnice u gradskoj osnovnoj školi.

Unatoč udaranju u najsvetije a to je obitelj i svim zastrašivanjima idemo hrabro dalje!

– zaključio je svoju objavu šef sisačkog gradskog parlamenta

Hrabar nastavak dalje možda predstavlja sudska tužba protiv našeg medija koju je najavio na ovoj sjednici Gradskog vijeća.

Foto: Grad Sisak

Više vijesti

Sisak

Na Metalurškom fakultetu u Sisku, na sveučilišnom studiju: Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, u srijedu 24. travnja 2024. godine u 16,00 sati...

Sisak

Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu....

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

Sisak

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, ove će godine od 28. do 30. lipnja biti održan 6. Mladifest Hrvatska. Pripreme za...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.