Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

“Dani Božića i adventske radosti” u Popovači

Na popovačkom Trgu II ispred Doma kulture, a u sklopu ovogodišnjeg programa „Dani Božića i adventske radosti“ otvoreno je klizalište.

Da je riječ o nastavku jedne dobre tradicije koja je organizirana prvenstveno za zadovoljstvo najmlađim sugrađanima, istaknuo je prilikom otvorenja gradonačelnik Josip Mišković.

Uz klizanje građani mogu uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi te u dekoracijama koje su podigle blagdansko raspoloženje.

Kao što je i rekao gradonačelnik, korištenje klizališta kao i posudba klizaljki za sve je posjetitelje besplatno, a klizalište će biti otvoreno do 16. siječnja 2022. godine svaki dan od 09:00 do 21:00 sat, osim za Badnjak i staru godinu kada će radno vrijeme biti od 09:00 do 15:00 sati te za Božić i Novu godinu od 15:00 do 21:00 sat.

Što se tiče škole klizanja, ona će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 10:00 do 11:00 sati.

Općenito, preporuka je na klizalište ponijeti kapu i rukavice i ukoliko posjedujete vlastite klizaljke, a zbog epidemiološke situacije potrebno je rezervirati termin za klizanje na broj mobitela 095/5041 605, klizati se istodobno može 25 osoba. Svaki dan led će se čistiti od 14:00 do 15:00 sati te tada neće biti moguće klizati.

Prilikom otvorenja organiziran je bogat klizački program klizačica iz sisačkog kluba „Zibel“, koje su pohvalile sam led i publiku koja ih je nagradila pljeskom.

Više vijesti

Popovača

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković održao je sastanak s predstavnicima tvrtke A1 Hrvatska i njihovim poslovnim partnerima, Popovčanima Lucijom i Sinišom Mihelčić iz tvrtke FOREL...

Popovača

Arhitekt Tonči Čerina održao je za djelatnike popovačke gradske uprave i Dječjeg vrtića Popovača prezentaciju projektnog rješenja novog dječjeg vrtića. Podsjećamo, novi dječji vrtić...

Popovača

Prema Programu za unaprjeđenje infrastrukture na područjima naseljenima pripadnicima romske nacionalne manjine, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije financirat će projekt „Proširenje javne...

EMISIJE

U srijedu, 3. travnja u emisiji Srijedište gostovao je gradonačelnik Grada Popovače, Josip Mišković. Emisiju Srijedište slušajte svake srijede od 12:30h na 91.7 i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.