Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

ADVENT U PETRINJI Gradonačelnica Komes najavila ovogodišnji adventski program

U prostoru gradske uprave Grada Petrinje gradonačelnica Magdalena Komes sa suradnicima održala je tiskovnu konferenciju na kojoj je najavljen bogat ovogodišnji adventski program.

Gradonačelnica je istaknula kako su unatoč okolnostima željeli organizirati tradicionalni petrinjski advent. Zbog okolnosti ove će godine biti nešto drugačiji pa će se adventska događanja tako održavati na tri lokacije i to u gradskom parku, Centru novog života te na petrinjskom Pigiku.

Gradonačelnica je ovom prilikom zahvalila tvrtki Petrus projekti koja će ove godine organizira klizalište na lokaciji teniskih terena na Pigiku. Vlasnik tvrtke zahvalio se još dvjema petrinjskim tvrtkama, Pet plus gradnja i Drvo-Štit bez kojih se ova ideja ne bi mogla realizirati kao i ostalim sponzorima. Dodao je kako su radovi već započeli te će klizalište, koje će za petrinjske mališane biti potpuno besplatno, biti otvoreno od 15. prosinca 2021. do 15. siječnja 2022.

Natalija Antić Bjelac, direktorica Poslovnih zona koja upravlja Centrom novog života napomenula je kako se s adventskim događinjima u Centru novog života već krenulo, a nastavit će se petkom i subotom i u narednim tjednima.

Tako će u petak, 10. prosinca od 19 sati nastupiti Antonija Kihalić i Lordan Badanjek, dok će u subotu 11. prosinca od 19 sati nastupiti Ivo Sanković i Ivan Novak.

Ivanka Držaj, direktorica Turističke zajednice najavila je program u petrinjskom parku neposredno prije Božića na kojem će nastupiti lokalni glazbenici naravno uz ponudu raznih proizvoa lokalnih OPG-ovaca, udruga i proizvođača suvenira. Dodala je i kako će za petrinjske mališane u gradskom parku biti organiziran i doček Djeda Božićnjaka uz prigodan program.

Posebnost ovogodišnjeg adventa je “Advent na kotačima” koji će u Petrinji gostovati od 23. do 25.prosinca. Voditeljica ovog projekta, Iva Šalanom Reškovac, najavila je kako 23. prosinca u gradski park stiže Tomislav Bralić i klapa Intrade sa svojim koncertom a na sam Božić, 25. prosinca Robert Mareković i Swingersi sa božićnim repertoarom.

Više vijesti

Petrinja

U subotu, 20. travnja u Zadru je održan 42. Državni turnir u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske (SMPTH). To je ujedno...

Petrinja

Od građevinskog otpada, prazne ambalaže, odjeće pa do pelena… nema čega nije bilo, no složne ruke hrvatskih šumara te djelatnika Ekološkog centra Vrata Zrinske...

Petrinja

Grad Petrinja, Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije i Privreda Petrinja d.o.o. zajednički će sanirati Ulicu Gromova. U tom cilju izrađen je Glavni projekt...

Petrinja

Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“ obilježit će 22. travnja, Dan planeta Zemlje višestrukim aktivnostima. U suradnji s Hrvatskim šumama, Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.