Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŽNL Rezultati i izvještaj s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 14. KOLO

Derby kola odigran je u Popovači gdje su snage odmjerili domaći Moslavac i gost Metalac iz Siska, nakon dosta dobre igre gosti su bili efikasniji za razliku od domaćih i osigurali pobjedu, dva razlike.

Čudo se dogodilo u Pešćenici gdje je predposljednja Pešćenica Slogi utrpala pet komada eto i to se dogodilo,a nije ni čudo jer je Sloga i u prošlom kolu stradala petardom na parku Grofova. Radnik je nakon dosta problema svladao čvrsti Frankopan na svom terenu u Majuru. Vatrogasac je sa desetkovanim gostima iz Sunje koji su utakmicu završili sa devet igrača jer im je sudac dvojicu isključio, odigrali u egalu 3:3. TŠK je na svom Parku lakao premostio Sokolove kojima ove jeseni malo što polazi za nogom. Gradski Derby u G.Jelenskoj završen je glatkom pobjedom Mede i društva, pa su kanarinci napustili teren pognute glave. U ovom kolu odmarali su vodeći BSK i Dinamo iz Odre.

Rezultati 14. kola: Radnik-Frankopan 2:1, Vatrogasac-Sunjski 3:3, Moslavac-Metalac 0:2, TŠK-Sokol 3:1, Jelengrad-Voloder 2:0 i Pešćenica-Sloga 5:1.

Poredak na ljestvici nakon 14. kola: BSK 34, TŠK 27, Radnik 26, Moslavac 25, Metalac i Dinamo 18, Frankopan 16, Frankopan i Jelengrad 13, Vatrogasac 12, Sloga 11, Sokol i Pešćenica 9, Voloder 5, Slavonac bez bodova.

U posljednjem 15. kolu 27./28.11.2021. godine u 13,00 sati igraju (subota) Dinamo O-Jelengrad, Sokol-Pešćenica, Metalac-TŠK, Frankopan-Vatrogasac, (nedjelja) Sunjski-Moslavac i BSK-Radnik, slobodna je Sloga.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Derby posljednjeg kola u Repušnici između dva imenjaka dvije Mladosti,nakon dosta čvrste i ravnopravne igre bolji za zgoditak su bili gosti iz Gornje Gračenice dosada vodeći na prvenstvenoj ljestvici. Zgoditak za pobjedu polučio je samozatajni Saša Štrk u 66 minuti. U takmicu je više nego dobro sudio Dejan Šoufek iz Međurića uz solidnu asistenciju Vlade Kosa i Zorana Duhačeka. Mrlju na ovo kolu stavili su igrači Garića koji nisu doputovali na susret u Donju Gračenicu sa Moslavinom. Ekonomik je kod kuće glatko pet razlike slavio protiv susjeda iz Potoka, ali treba kazati da su gosti od početka utakmice nastupili sa 9 igrača. Raštimani Strijelac je kod kuće nadigran od svojih susjeda iz Jamarica koji su im podarili petardu. Metalac i Šartovac odigrali su neodlučeno 1:1, a istim rezultatom bodove su podijelili Naftaplin i Matija Gubec. Susret Lokomotive i pomlađenog Dinama iz Osekova završio je minimalnom pobjedom domaćih, iako su gosti dva puta vodili da bi na kraju domaćin uzeo sve 3:2.

Rezultati posljednjeg 13. kola: Ekonomik-Sloga 5:0, Moslavina DG-Garić nije igrano, Mladost R-Mladost G 0:1, Strijelac-Dinamo J 2:5, Metalac-Šartovac 1:1, Naftaplin-Matija GUbec 1:1 i Lokomotiva-Dinamo O 3:2.

Poredak na ljestvici nakon 13. kola: Mladost GG 31, Lokomotiva 30 ut.manje, Ekonomik 27, Mladost R i Metalac 26, Naftaplin 22, Šartovac 21, Moslavina DG 18, M. Gubec 17, Sloga 16, Dinamo O 10, Dinamo J ut.manje 9, Strijelac i Garić 1 bod. Konačna tablica znati će se nakon odigravanje zaostale utakmice 27.11., gdje se sastaju Lokomotiva-Dinamo Jamarice.

Izvješće pripremio: I. Pasanec

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.