Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŽNL Rezultati i izvještaj s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 14. KOLO

Derby kola odigran je u Popovači gdje su snage odmjerili domaći Moslavac i gost Metalac iz Siska, nakon dosta dobre igre gosti su bili efikasniji za razliku od domaćih i osigurali pobjedu, dva razlike.

Čudo se dogodilo u Pešćenici gdje je predposljednja Pešćenica Slogi utrpala pet komada eto i to se dogodilo,a nije ni čudo jer je Sloga i u prošlom kolu stradala petardom na parku Grofova. Radnik je nakon dosta problema svladao čvrsti Frankopan na svom terenu u Majuru. Vatrogasac je sa desetkovanim gostima iz Sunje koji su utakmicu završili sa devet igrača jer im je sudac dvojicu isključio, odigrali u egalu 3:3. TŠK je na svom Parku lakao premostio Sokolove kojima ove jeseni malo što polazi za nogom. Gradski Derby u G.Jelenskoj završen je glatkom pobjedom Mede i društva, pa su kanarinci napustili teren pognute glave. U ovom kolu odmarali su vodeći BSK i Dinamo iz Odre.

Rezultati 14. kola: Radnik-Frankopan 2:1, Vatrogasac-Sunjski 3:3, Moslavac-Metalac 0:2, TŠK-Sokol 3:1, Jelengrad-Voloder 2:0 i Pešćenica-Sloga 5:1.

Poredak na ljestvici nakon 14. kola: BSK 34, TŠK 27, Radnik 26, Moslavac 25, Metalac i Dinamo 18, Frankopan 16, Frankopan i Jelengrad 13, Vatrogasac 12, Sloga 11, Sokol i Pešćenica 9, Voloder 5, Slavonac bez bodova.

U posljednjem 15. kolu 27./28.11.2021. godine u 13,00 sati igraju (subota) Dinamo O-Jelengrad, Sokol-Pešćenica, Metalac-TŠK, Frankopan-Vatrogasac, (nedjelja) Sunjski-Moslavac i BSK-Radnik, slobodna je Sloga.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Derby posljednjeg kola u Repušnici između dva imenjaka dvije Mladosti,nakon dosta čvrste i ravnopravne igre bolji za zgoditak su bili gosti iz Gornje Gračenice dosada vodeći na prvenstvenoj ljestvici. Zgoditak za pobjedu polučio je samozatajni Saša Štrk u 66 minuti. U takmicu je više nego dobro sudio Dejan Šoufek iz Međurića uz solidnu asistenciju Vlade Kosa i Zorana Duhačeka. Mrlju na ovo kolu stavili su igrači Garića koji nisu doputovali na susret u Donju Gračenicu sa Moslavinom. Ekonomik je kod kuće glatko pet razlike slavio protiv susjeda iz Potoka, ali treba kazati da su gosti od početka utakmice nastupili sa 9 igrača. Raštimani Strijelac je kod kuće nadigran od svojih susjeda iz Jamarica koji su im podarili petardu. Metalac i Šartovac odigrali su neodlučeno 1:1, a istim rezultatom bodove su podijelili Naftaplin i Matija Gubec. Susret Lokomotive i pomlađenog Dinama iz Osekova završio je minimalnom pobjedom domaćih, iako su gosti dva puta vodili da bi na kraju domaćin uzeo sve 3:2.

Rezultati posljednjeg 13. kola: Ekonomik-Sloga 5:0, Moslavina DG-Garić nije igrano, Mladost R-Mladost G 0:1, Strijelac-Dinamo J 2:5, Metalac-Šartovac 1:1, Naftaplin-Matija GUbec 1:1 i Lokomotiva-Dinamo O 3:2.

Poredak na ljestvici nakon 13. kola: Mladost GG 31, Lokomotiva 30 ut.manje, Ekonomik 27, Mladost R i Metalac 26, Naftaplin 22, Šartovac 21, Moslavina DG 18, M. Gubec 17, Sloga 16, Dinamo O 10, Dinamo J ut.manje 9, Strijelac i Garić 1 bod. Konačna tablica znati će se nakon odigravanje zaostale utakmice 27.11., gdje se sastaju Lokomotiva-Dinamo Jamarice.

Izvješće pripremio: I. Pasanec

Još vijesti

SPORT

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 15. KOLO Odigrano je posljednje kolo I. ŽNL nepotrebno najdužeg jesenskog dijela prvenstva 15. kola zbog odustajanja Hajduka i Slavonca...

SPORT

U Osijeku je 28. studenog održan treći Turnir olimpijskih nada. Na turniru su sudjelovale i tri natjecateljice iz ŠSK “HVIDR-a SISAK”; Ela Sučec, Nika...

SPORT

U suradnji s udrugama iz Središnje Bosne, Udruga maratonaca SMŽ “Heroji ne umiru” organizirala je 1. memorijalnu utrku pod nazivom “SVIM MAJKAMA SREDIŠNJE BOSNE”...

SPORT

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 13. KOLO Derby kola odigran je u Galdovu gdje su snage odmjerili domaći Frankopan i prvoplasirani BSK koji je i...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.