Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŽNL Rezultati i izvještaj s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12. KOLO

Odrađeno je i 12. kolo ali ne bez problema, naime nije odigrana utakmica Vatrogasac – Sokol jer su igrači Sokola još uvijek u samoizolaciji zbog Covida-19.

Vodeći BSK i dalje melje sve pred sobom i jedini je klub u I-ŽNL bez poraza. Ovaj puta je u Budaševu stradao novajlija Sunjski primivši sedam komada. Moslavci su pak kod kuće precijenili svoje znanje pa su se na kraju morali zadovoljiti i s jednim bodom u srazu sa Slogom. Možda je kvaka i u tome što dvostruki strijelac Gluhak nije realizirao kazneni udarac, a i to nažalost spada u domenu nogometne igre, koja osim nogometnog umijeće traži i malčice sportske sreće. Kanarinci su dugo vodili u Pešćenici da bi u drugom dijelu primili izjednačujući zgoditak za samo jedan bod. Radnik je kod kuće bio bolji od Metalca za jedan zgoditak i osvojio bodove. Grofovi su na svom Parku muku mučili protiv dečki iz Odre ali su na kraju ipak uzeli bodove. Frankopan i Jelengrad su odmarali.

Rezultati 12. kola: Radnik-Metalac 2:1, Moslavac-Sloga 2:2, TŠK-Dinamo Odra 2:1, BSK-Sunjski 7:1, Voloder-Pešćenica 2:2, Vatrogasac-Sokol nije igrano.

Poredak na ljestvici nakon 12. kola: BSK 31, Moslavac 22, TŠK 21, Radnik 20, Sunjski i Dinamo 15, Frankopan 13, Metalac 12, Vatrogasac i Sloga 11, Jelengrad 10, Sokol 9, Pešćenica 6, Voloder 5 i Slavonac 0 bodova.

U 13. kolu igraju (subota) Dinamo O-Pešćenica, Sokol-Moslavac, Metalac-Vatrogasac i Frankopan-BSK, a u nedjelju igraju Sloga-TŠK i Sunjski-Radnik, Voloder i Jelengrad su slobodni.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 11. KOLO

Derby susret 11. kola odigran je u Kutini gdje su snage odmjerili trećeplasirana Lokomotiva i prvoplasirana Mladost iz Gornje Gračenice. Nakon dosta čvrste igre pobjeda je pripala boljoj momčadi Lokomotive, koja je preko svog rezerviste Bojana Plavšića koji je u igru ušao u 13 minuti, nakon što se Bernat povrijedio u sudaru sa Jurčecom koji je također napustio igru,postigao oba zgoditka u 36 i 70 minuti utakmice. Treba spomenuti i to da su igrači Mladosti od 20 minute prvoga dijela igrali s deset igrača jer je dobri sudac Šoufek iz igre isključio Vanju Vlahovića zbog prigovora i aplaudiranja glavnom sucu (drugi žuti), ostavivši svoje suigrače na cjedilu. U Vlahiničkoj utakmica nije odigrana jer gosti iz Ilove nisu doputovali. U D. Gračenici domaćin i Šartovac podijelili plijen odigravši 2:2 izjednačujući zgoditak postigao je Goran Golubić u 90+2 minuti susreta. U Repušnici golijada u kojoj su domaći do vrha s 14 komada napunuli mrežu simpatičnih gostiju iz Jamarica. U Banovoj Jaruzi osam zgoditaka od kojih pet u mreži domačeg Strijelca i pobjeda je otišla na stranu Matije Gubca. Iznenađenje kola priredili su dečki iz Stružca koji su sa tri zgoditka Ivana Abaza osvojili bodove u Međuriću kod Metalca. Utakmicu je vrlodobro sudio Karlo Šaško iz Popovače. Dobra susjedska utakmica u Potoku gdje su megdan podijelili Sloga i Dinamo iz Osekova, pobjeda je pripala boljem domaćinu, iako gosti nisu realizirali kazneni udarac.

Rezultati 11. kola: Lokomotiva-Mladost GG 2:0, Ekonomik-Garić nije igrano, Moslavina-Šartovac 2:2, Mladost R-Dinamo J 14:0, Strijelac-M.Gubec 3:5, Metalac-Naftaplin 1:3 i Sloga-Dinamo O 2:1.

Poredak nakon 11. kola: Mladost GG 27, Lokomotiva 24 i ut. manje, Mladost R 23, Metalac 22, Naftaplin 21, Ekonomik 20 i ut. manje, Šartovac 17, Sloga i M.Gubec 16, Moslavina 12, Dinamo O 7, Dinamo J 6, Strijelac 3 i Garić 0 bodova.

U 12. kolu 13./14.11.2021 godine u 12,30 sati igraju (subota) M.Gubec-Metalac, 14,00 sati u nedjelju Šartovac-Strijelac, Dinamo J-Moslavina DG, Garić-Mladost R, Mladost GG-Ekonomik, Sloga–Lokomotiva i Dinamo O-Naftaplin.

Izvješće pripremio: I. Pasanec

Više vijesti

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

SMŽ

Župan Ivan Celjak obišao je sudionike ekološko-edukativne akcije “Naša Mladost za čiste vode”, koju je organizirao GSNK Mladost.  Akcija je obuhvatila i likovnu kolonije...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.