Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŽNL Rezultati i izvješće s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Derby kola odigran je u Galdovu gdje su snage odmjerili domaći Frankopan i prvoplasirani BSK koji je i dalje bez poraza. Nakon dosta dobre igre u poluvremenu je bilo egal bez zgoditaka da bi gosti u drugoj dionici utakmice došli na svoje i minimalno poentirali.

Nakon dosta sušnih kola i Dinamo iz Odre došao je na svoje i pretposljednjoj Pešćenici zabio tri komada, a da gosti nisu zabili ni počasni zgoditak. Nakon ozdravljenja i karantene Sokolovi su zaigrali na svojoj Tratinčici i minimalno izgubili, a krivac je jedan jedini igrač Moslavca Leon Dečman čijim zgoditkom su gosti iz Popovače uzeli sva tri boda. Metalac je također imao problem u srazu sa Vatrogascem, da bi tek u drugom dijelu utakmice osigurao minimalnu pobjedu. Grofovi su na svom Parku demontirali Perinu škvadru kojoj ove jeseni puno toga ne polazi za nogom bilo je 5:1. Zeleno bijeli Ivice Solomuna su u Gredi Sunjskoj odigrali zaista dobro rastavivši domaćina na proste faktore i odnijeli sva tri boda. Jelengrad i Voloder odmarali su u ovom kolu.

Rezultati 13. kola: Dinamo-Pešćenica 3:0, Sokol-Moslavac 0:1, Metalac-Vatrogasac 3:2, Sokol-Moslavac 0:1, Frankopan-BSK 1:2, TŠK-Sloga 5:1 i Sunjski-Radnik 0:4.

Poredak nakon 13. kola: BSK 34, Moslavac 25, TŠK 24, Radnik 23, Dinamo O 18, Metalac i Sunjski 15, Frankopan 13, Vatrogasac i Sloga 11, Jelengrad 10, Sokol 9, Pešćenica 6, Voloder 5, Slavonac 0 bodova.

U 14. kolu 20./21.11.2021. godine u 14,00 sati igraju (subota) Radnik-Frankopan, Vatrogasac-Sunjski, Moslavac-Metalac i TŠK-Sokol, a u nedjelju igraju Pešćenica-Sloga i Jelengrad-Voloder.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12. KOLO

Golijada u ovom kolu, unatoč teškom i vodom natopljenim terenima za igru, postignut je 51 zgoditak što je 7,2 zgoditka po utakmici. U Osekovu sudar susjeda Dinama i Naftaplina u kojoj su borbeni gosti dva puta vodili da bi na kraju ipak pokleknuli pred mlađahnim igračima domaćina koje je predvodio borbeni Karlo Ovčariček postigavši hattrick kojim je zapečatio sudbinu gostiju. Zgoditke za goste postigli su Žarko Pavličević i Ivan Abaz, utakmicu je dobro sudio Damir Turkalj kojem su asistirali Krunoslav Božićek i Nikola Grgurić.

U Gornjoj Gračenici Derby kola sudar Mladosti i Ekonomika nakon obostrano borbene utakmice, utakmica je završila u egalu, za domaće su zgoditke postigli Juratovac iz kaznenog udarca i Alen Čengić, a za goste oba puta potentni Antonio Filipović. Utakmicu je dobro sudio Vedran Dikić. U Potoku je razigrana Lokomotiva uzela sve zabivši četiri zgoditka, a domaćin samo jedan, treba kazati da je sudac Eminovski još u prvom dijelu isključio igrača Sloge. Metalac je kao gost u Kutini slavio u susretu s ekipom M. Gupca zgoditkom razlike. Šartovac je popravio svoj skor datih i primljenih zgoditaka jer je Strijelcu zabio samo 13 komada. U Ilovi na Oklunku gosti iz Repušnice su bez milosti domaćinu zabili također trinaest komada i ispoljili vrlodobru efikasnost pred Derby susret u posljednjem kolu kod kuće iduće nedjelje sa imenjakom iz Gornje Gračenice. U Jamaricama pobjeda gostiju iz Donje Gračenice čiji igrači igraju dobro u nekoliko posljednjih kola.

Rezultati 12. kola: M. Gubec-Metalac 2:3, Šartovac-Strijelac 13:2, Dinamo J-Moslavina DG 1:3, Garić-Mladost R 0:13, Mladost GG-Ekonomik 2:2, Sloga-Lokomotiva 1:4 i Dinamo O-Naftaplin 3:2.

Poredak nakon 12.kola: Mladost GG 28, Lokomotiva 27 ut.manje, Mladost R 26, Metalac 25, Ekonomik 24, Naftaplin 21, Šartovac 20, Sloga i M. Gubec 16, Moslavina DG 15, Dinamo O 10, Dinamo J 6, Strijelac 3 i Garić 0 bodova.

U posljednjem 13. kolu 20./21.11.2021. godine u 14,00 sati igraju (subota) Ekonomik-Sloga, Moslavina-Garić, Lokomotiva-Dinamo O, a u nedjelju igraju Mladost R-Mladost GG, Strijelac-Dinamo J, Metalac-Šartovac i Naftaplin-Matija Gubec.

Izvješće pripremio: I. Pasanec

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.