Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

STIGLI REZULTATI Imamo pobjedničku pizzu u Sisku po izboru naših čitatelja

Siščani su putem našeg nagradnog natječaja objavljenog na Facebook stranici Quirinus radija u posljednja tri tjedna birali gdje se u Sisku priprema najukusnija pizza.

Zadatak je bio jednostavan – u komentar objave samo je trebalo upisati kome ide vaš glas, a u izbor su ušli svi ugostiteljski objekti koji u svojoj ponudi imaju pizzu, s time da je bilo moguće glasati i za neku od pekarnica ili objekata brze prehrane koji također pripremaju pizzu.

Rezultati

Peto mjesto naše ljestvice zauzela je pizzeria Padrino s osvojenih 4,5% glasova, na četvrtom mjestu je pizzeria 044 koja je skupila 7,5% glasova, treće mjesto pripalo je restoranu Grand koji je u postotku izjednačen s pizzerijom 044, ali je ipak prikupio malo više vaših glasova.

Daleko najveći broj glasova, ukupno 75%, osvojile su dvije pizzerije na vrhu naše ljestvice. Pizzeriji Modesto pripalo je drugo mjesto s 35,5%, a podjedničku pizzu priprema pizzerija Gema s osvojenih 39,5% glasova.

Svi ostali objekti osvojili su zajedno 5,5% vaših glasova.

Najsretniji glasač ili glasačica, bez obzira za koji je objekt glasao/la, osvojit će poklon bon od 300,00 kuna za konzumaciju svih vrsta pizza koje sprema pobjednička pizzerija.

Gema, najbolja sisačka pizzeria prema vašem izboru, osvaja priznanje i paket oglašavanja na Quirinus radiju ili portalu.

Nagradni natječaj je trajao od 19. listopada do 5. studenog 2021. godine. Zabilježeno je ukupno 559 vaših glasova.

Hvala svima na sudjelovanju i čestitamo cijeloj ekipi pobjedničke pizzerije Gema!

Još vijesti

Sisak

Od 23. studenoga ove godine pacijentima je dostupno snimanje ortopana u Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” Sisak, ali i posve suvremene metode 3D snimanja...

KORONAVIRUS

Iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije izvjestili su o planu cijepljenja . Sutra , u petak, 03. prosinca cjepljenje će se provoditi u...

Sisak

Zaposlenici sisačke Osnovne škole 22. lipnja dobili su novu kolegicu. Ovo ne bi bila nikakva posebna vijest da se ne radi o zaručnici šefa...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.