Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

STIGLI REZULTATI Imamo pobjedničku pizzu u Sisku po izboru naših čitatelja

Siščani su putem našeg nagradnog natječaja objavljenog na Facebook stranici Quirinus radija u posljednja tri tjedna birali gdje se u Sisku priprema najukusnija pizza.

Zadatak je bio jednostavan – u komentar objave samo je trebalo upisati kome ide vaš glas, a u izbor su ušli svi ugostiteljski objekti koji u svojoj ponudi imaju pizzu, s time da je bilo moguće glasati i za neku od pekarnica ili objekata brze prehrane koji također pripremaju pizzu.

Rezultati

Peto mjesto naše ljestvice zauzela je pizzeria Padrino s osvojenih 4,5% glasova, na četvrtom mjestu je pizzeria 044 koja je skupila 7,5% glasova, treće mjesto pripalo je restoranu Grand koji je u postotku izjednačen s pizzerijom 044, ali je ipak prikupio malo više vaših glasova.

Daleko najveći broj glasova, ukupno 75%, osvojile su dvije pizzerije na vrhu naše ljestvice. Pizzeriji Modesto pripalo je drugo mjesto s 35,5%, a podjedničku pizzu priprema pizzerija Gema s osvojenih 39,5% glasova.

Svi ostali objekti osvojili su zajedno 5,5% vaših glasova.

Najsretniji glasač ili glasačica, bez obzira za koji je objekt glasao/la, osvojit će poklon bon od 300,00 kuna za konzumaciju svih vrsta pizza koje sprema pobjednička pizzerija.

Gema, najbolja sisačka pizzeria prema vašem izboru, osvaja priznanje i paket oglašavanja na Quirinus radiju ili portalu.

Nagradni natječaj je trajao od 19. listopada do 5. studenog 2021. godine. Zabilježeno je ukupno 559 vaših glasova.

Hvala svima na sudjelovanju i čestitamo cijeloj ekipi pobjedničke pizzerije Gema!

Više vijesti

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

Župan Ivan Celjak je, zajedno s predstavnicima Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Hrvatskih autocesta i Hrvatskih cesta, obišao aktivna gradilišta na području Lekenika i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

OBNOVA

U ponedjeljak, 25. ožujka 2024. godine, u Ulici Frana Kršinića u sisačkoj gradskoj četvrti Zeleni brijeg otvoreno je gradilište na kojemu će se graditi...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.