Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

STIGLI REZULTATI Imamo pobjednički gablec u Kutini po izboru naših čitatelja

Kutinčani su putem našeg nagradnog natječaja objavljenog na Facebook stranici Quirinus radija u posljednja tri tjedna birali gdje se u Kutini jede najukusniji gablec.

Zadatak je bio jednostavan – u komentar objave samo je trebalo upisati kome ide vaš glas, a u izbor su ušli svi ugostiteljski objekti na području grada Kutine, uključujući pekarnice i objekte brze prehrane.

Rezultati

Peto mjesto naše ljestvice zauzela je Gradska pekarna Moslavka s osvojenih 8,5% glasova, na četvrtom mjestu je Zdravljak Mans koji je prikupio 9,5% vaših glasova, a treće mjesto zauzeo je Bistro kod Mate osvojivši 14% glasova.

Ugostiteljskom obrtu Dioniz pripalo je drugo mjesto s 15,5% vaših glasova, a podjednički gablec priprema Pekarna Vikend s osvojenih 28,5% glasova.

Svi ostali objekti osvojili su zajedno 24% vaših glasova.

Čak pet najsretnijih glasačica ili glasača, bez obzira za koji su objekt glasali, osvojit će poklon bon od 100,00 kuna za konzumaciju delicija koje sprema pobjednička lokacija.

Pekarna Vikend, mjesto gdje se u Kutini jede najukusniji gablec prema vašem izboru, osvaja priznanje i paket oglašavanja na Quirinus radiju ili portalu.

Nagradni natječaj je trajao od 8. do 26. studenog 2021. godine. Zabilježeno je ukupno 276 vaših glasova.

Hvala svima na sudjelovanju i čestitamo cijeloj ekipi Pekarne Vikend!

Više vijesti

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

Kutina

Predavanje “Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine” održat će se u petak, 19. travnja 2024. godine s početkom u 18 sati u Arcus...

Kutina

“Obavještavaju se građani da Grad Kutina u suradnji sa Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu organizira: PRUŽANJE BESPLATNE PRAVNE POMOĆI U KUTINI u petak,...

Politika

Jedan od prioriteta župana Ivana Celjaka je briga o umirovljenicima i starijim sugrađanima što potvrđuju brojni projekti obnove i proširenja kapaciteta domova za starije osobe. Projekt...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.