Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

NOGOMET Rezultati i izvješće s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 15. KOLO

Odigrano je posljednje kolo I. ŽNL nepotrebno najdužeg jesenskog dijela prvenstva 15. kola zbog odustajanja Hajduka i Slavonca kojima objektivno nije niti bilo mjesto u najkvalitetnijem razredu nogometa u županiji.

Ostalo je da se odigraju još tri zbog Covida 19 odgođene utakmice i to Metalac-Sunjski (prekinuta) iz 9. kola, a igra se 04.12.21.u 13,00 sati, istoga dana u isto vrijeme igra se i odgođena utakmica 11. kola Sokol-Radnik u Velikoj Ludini. Posljednja odgođena utakmica iz 12. kola odigrati će se 11.12.2021 godine u 13 sati, a sastaju se Vatrogasac-Sokol u Kutini. Jelengrad je u Odri odigrao slabo i izgubio tri razlike. Pešćenica nije doputovala u Ludinu Sokolu, pa će Povjerenik za Natjecanje Mirko Holsinger donijeti odluku sukladno PONN-a, vjerojatno u korist Sokola. Metalac je kod kuće sa Grofovima odigrao bez pobjednika bilo je 1:1. U Galdovu su također bodove podijelili Frankopan i Vatrogasac odigravši 2.2. Moslavci su neočekivano izgubili u Sunji primivši petardu tek tako. Najjača utakmica ovoga kola odigrana je u Budaševu gdje su snage odmejrili vodeći BSK i trećeplasirani Radnik, nakon dosta dobre i borbene igre na teškom terenu rezultat je glasio 1:1. Slobodni su bili Sloga i Voloder.

Rezultati 15. kola: Dinamo O-Jelengrad 3:0, Sokol-Pešćenica 3:0 p.f.(bez borbe), Metalac-TŠK 1:1, Frankopan-Vatrogasac 2:2, Sunjski-Moslavac 5:2 i BSK-Radnik 1:1.

Poredak nakon 15. kola: BSK 35, TŠK 28, Radnik ut.manje 27, Moslavac 25, Dinamo Odra 21, Metalac ut.manje i Sunjski ut. manje19, Frankopan 14, Vatrogasac ut.manje i Jelengrad 13, Sokol 12 i dvije ut. manje, Sloga 11, Pešćenica 9, Voloder 5 i Slavonac bez bodova.

Zaostale utakmice Metalac-Sunjski i Sokol-Radnik igraju se 04.12.21. godine u 13,00 sati i Vatrogasac-Sokol 11.12.21. godine u isto vrijeme.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Zaostala (odgođena) utakmica iz 9. kola Lokomotiva-Dinamo Jamarice nije odigrana u subotu jer gosti nisu doputovali na susret, nekorektno i veoma neozbiljno, jer je učinjen nepotreban trošak na pripremu utakmice i službene osobe a utakmica nije igrana.

Na taj način Lokomotiva je osvojila jesenski naslov za zelenim stolom jer im suparnik iz Jamarica svojom nemarnošću nije dopustio da to učine na terenu za igru. Čestitke igračima Upravi i stručnom Stožeru Lokomotive na osvojenom naslovu.

Izvješće pripremio: I. Pasanec

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.