Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

NOGOMET Rezultati i izvješće s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 15. KOLO

Odigrano je posljednje kolo I. ŽNL nepotrebno najdužeg jesenskog dijela prvenstva 15. kola zbog odustajanja Hajduka i Slavonca kojima objektivno nije niti bilo mjesto u najkvalitetnijem razredu nogometa u županiji.

Ostalo je da se odigraju još tri zbog Covida 19 odgođene utakmice i to Metalac-Sunjski (prekinuta) iz 9. kola, a igra se 04.12.21.u 13,00 sati, istoga dana u isto vrijeme igra se i odgođena utakmica 11. kola Sokol-Radnik u Velikoj Ludini. Posljednja odgođena utakmica iz 12. kola odigrati će se 11.12.2021 godine u 13 sati, a sastaju se Vatrogasac-Sokol u Kutini. Jelengrad je u Odri odigrao slabo i izgubio tri razlike. Pešćenica nije doputovala u Ludinu Sokolu, pa će Povjerenik za Natjecanje Mirko Holsinger donijeti odluku sukladno PONN-a, vjerojatno u korist Sokola. Metalac je kod kuće sa Grofovima odigrao bez pobjednika bilo je 1:1. U Galdovu su također bodove podijelili Frankopan i Vatrogasac odigravši 2.2. Moslavci su neočekivano izgubili u Sunji primivši petardu tek tako. Najjača utakmica ovoga kola odigrana je u Budaševu gdje su snage odmejrili vodeći BSK i trećeplasirani Radnik, nakon dosta dobre i borbene igre na teškom terenu rezultat je glasio 1:1. Slobodni su bili Sloga i Voloder.

Rezultati 15. kola: Dinamo O-Jelengrad 3:0, Sokol-Pešćenica 3:0 p.f.(bez borbe), Metalac-TŠK 1:1, Frankopan-Vatrogasac 2:2, Sunjski-Moslavac 5:2 i BSK-Radnik 1:1.

Poredak nakon 15. kola: BSK 35, TŠK 28, Radnik ut.manje 27, Moslavac 25, Dinamo Odra 21, Metalac ut.manje i Sunjski ut. manje19, Frankopan 14, Vatrogasac ut.manje i Jelengrad 13, Sokol 12 i dvije ut. manje, Sloga 11, Pešćenica 9, Voloder 5 i Slavonac bez bodova.

Zaostale utakmice Metalac-Sunjski i Sokol-Radnik igraju se 04.12.21. godine u 13,00 sati i Vatrogasac-Sokol 11.12.21. godine u isto vrijeme.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Zaostala (odgođena) utakmica iz 9. kola Lokomotiva-Dinamo Jamarice nije odigrana u subotu jer gosti nisu doputovali na susret, nekorektno i veoma neozbiljno, jer je učinjen nepotreban trošak na pripremu utakmice i službene osobe a utakmica nije igrana.

Na taj način Lokomotiva je osvojila jesenski naslov za zelenim stolom jer im suparnik iz Jamarica svojom nemarnošću nije dopustio da to učine na terenu za igru. Čestitke igračima Upravi i stručnom Stožeru Lokomotive na osvojenom naslovu.

Izvješće pripremio: I. Pasanec

Još vijesti

Sisak

Lađarice Siska pobjednice su IX.Maratona lađa koji se u četvrtak, 11. kolovoza na dionici dugoj 10,5 kilometara, veslao od Metkovića do Opuzena, a u...

SPORT

U organizaciji Kluba Jump iz Kutine 17. rujna se planira održavanje još jedne manifestacije KTrek. Riječ je o već poznatom događaju koji je prošle...

SPORT

Agata Štajcer, članica Boks kluba Kutina otputovala je u Tursku na Europsko prvenstvo u boksu za kadetkinje. U okviru Hrvatske reprezentacije nastupit će u kategoriji...

SPORT

Jasenovac je 28. kolovoza 2021. postao domaćin 1. Jasenovačke utrke, sportskog događaja koji je po prvi put u našoj Općini okupio 300 trkača iz...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.