Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

KUPUSOV LIST Siščani, znate li možda koliko košta oglašavanje u popularnom Sisačkom vjesniku?

Jutros smo Gradu Sisku, izdavaču tog popularnog i iznimno čitanog mjesečnika, poslali upit vezan za oglašavanje u Sisačkom vjesniku.

Poštovani, molimo vas za cjenik oglašavanja u vašem mediju – mjesečniku Sisački vjesnik. Posebno nas zanima cijena i uvjeti zakupa cijele stranice sljedećeg broja Vjesnika. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. Hvala i srdačan pozdrav!

– napisali smo u upitu

Naime, zanima nas zakup cijele jedne stranice Vjesnika na kojoj bi objavili našu ispriku sisačkoj gradonačelnici Kristini Ikić – Baniček zbog povrede njezinog dostojanstva, časti i ugleda, a sve zbog emitiranja našeg tragisatiričnog serijala “Padaj silo i nepravdo”. O tome možete nešto više saznati u ovom članku.

Poslali smo upite za cijenu oglašavanja i drugim izdavačima tiskanih medija jer uistinu želimo da našu ispriku pročita što više Siščana. Moguće da se za taj “kontroverzni” serijal čulo i izvan granica grada Siska, pa bi bilo dobro da tekst isprike dođe do što većeg broja čitatelja.

Kad smo ideju o objavi isprike gradonačelnici u Sisačkom vjesniku neobavezno spomenuli jednom našem prijatelju, inače nekad odličnom poznavatelju medijskih prilika i neprilika, on je kroz smijeh prokomentirao:

Pa nećete valjda toliko nisko pasti da oglašavate na kupusovom listu? I to kiselom! A osim toga, tamo nema prostora za oglašavanje i pisanje o drugima, pogotova nema prostora za vas i vama slične.

– iznenađeno je rekao

Odmah smo shvatili da naš prijatelj u biti slabo poznaje trenutnu medijsku scenu i malo toga razumije o toj problematici, pa smo nonšalatno prešli na drugu temu. Očito je zahrđao, ubuduće ćemo biti oprezniji s iznošenjem ideja.

Mjesečnik koji besplatno izlazi u već 92 broja, iznimne čitanosti – s nakladom od 18.500 tisuća primjeraka, i još k tome svakog mjeseca dočeka Siščane u sandučiću zajedno s računima za usluge gradskih poduzeća, ne može se pogrdno nazivati kupusovim listom. Nikako. To je ozbiljan medij pouzdanog izdavača i mi s takvim partnerom želimo surađivati.

Ukoliko slučajno ne uspijemo postići solidnu cijenu i dogovor, morat ćemo se zadovoljiti s drugim medijima, zasigurno sadržajno manje kvalitete, o nakladi da i ne govorimo, a i općenito manje popularnim. No što je, tu je.

A sad jedna molba upućena svim Siščanima, obrtnicima, poduzetnicima i organizatorima raznih događanja na području grada. Molimo vas da nam javite svoja iskustva s oglašavanjem u Sisačkom vjesniku, čisto da znamo kakve uvjete možemo očekivati i po kojoj cijeni ste vi oglašavali u tom mjesečniku.

Možete nam se javiti na e-mail: marketing@radio-quirinus.hr i unaprijed vam hvala!

Još vijesti

Sisak

Lađarice Siska pobjednice su IX.Maratona lađa koji se u četvrtak, 11. kolovoza na dionici dugoj 10,5 kilometara, veslao od Metkovića do Opuzena, a u...

SMŽ

Župan Ivan Celjak, predsjednik Županijske skupštine Mato Fofić i zamjenik župana Mihael Jurić su u četvrtak, 4. kolovoza 2022. godine, sudjelovali u odavanju počasti...

Sisak

Donošenje odluke koja omogućuje otvaranje novog područnog odjela Dječjeg vrtića Sisak Stari u Splitskoj ulici na Zelenom brijegu, bila je jedina točka dnevnog reda...

Politika

Sisački HDZ javnosti se obratio priopćenjem vezanim uz današnju elektroničku sjednicu Gradskog vijeća Grada Siska. Priopćenje prenosimo u cijelosti. “Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.