Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao je novi, 1063. broj Vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na kioscima!

Izašao je novi, 1063. broj Vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na kioscima, i u njemu pročitajte:

Najnovije epidemiološko stanje u Sisačko-moslavačkoj županiji: u sisačkoj bolnici hospitalizirano 26 oboljelih, četiri osobe na respiratorima.

Intervju: Tomo Medved, načelnik Stožera za otklanjanje posljedica potresa, potpredsjednik Vlade odgovara na pitanja o obnovi nakon potresa.

Povjesničar dr. sc. Jakša Raguž: nove činjenice o prvom izlasku 57. SAMB-a na bojišnicu, prvom borbenom djelovanju i prvom izlasku na Komarevo.

Osvrt Ivana Sklizovića: Zašto su sisački osnovnoškolci 4. i 5. studenoga morali ići u školu, dok su u ostatku Hrvatske nastavu pratili od kuće?

Aktualni komentar Miljenka Žamarije: Sisačka gradonačelnica protiv grafita BBB-a.

Humanitarac Nermin Kurtović Eka – jedan od najaktivnijih Siščana u prikupljanju i dijeljenju humanitarne pomoći nakon potresa.

Novi prilog Umirovljenički kutak.

Prilog NST-a Kreativni Sisak: predstavljamo poeziju Gordane Sedmak Jednačak, Kristine Bradarić i Dubravke Lazić, likovnu umjetnost Ružice Klaić.

Sport: Segesti pripao županijski derbi protiv Mladosti.

U novom broju pročitajte tjedni horoskop, male oglase, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti i zanimljivosti.

Čitajte NST, jedine lokalne novine u ovom kraju!

Još vijesti

PROMO

DURO METAL – obrt za proizvodnju predmeta od metala, smješten u Zagrebu, traži radnika metalske struke u stalni radni odnos za poslove graviranja na...

PROMO

Inflacija ne posustaje. Podaci Državnog zavoda za statistiku pokazuju kako se nastavlja nesmiljeni rast cijena koje su u euro zoni ubrzale na rekordno visoku...

PROMO

Vremena su danas prilično izazovna. Svakim danom svjedočimo sve većim poskupljenjima a mnogim je obiteljima sve teže dočekati iduću plaću. U međuvremenu treba platiti...

PROMO

Višegodišnje iskustvo bavljenja otkupom zlata pokazuje kako je u Hrvatskoj, pa i u Sisku sve više onih koji uviđaju vrijednost starog zlata. Starim zlatom...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.