Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Građevinska tvrtka PALIR: jednostavnost, profesionalnost i kvaliteta

Profesionalnost timova tvrtke PALIR usmjerena je upravo na zadržavanje visoke kvalitete izvođenja građevinskih radova i nadogradnju i proširivanje istih novim proizvodima i uslugama. Cilj je pružiti međunarodno priznatu kvalitetu i primjenu visokih standarda, a PALIR vam to može osigurati zbog svog kontinuiranog ulaganja u znanje, rad, predanost i stvaranje, kao i u primjenu i razvoju visoko kvalitetne usluge.

Osnovne djelatnosti kojima se PALIR bavi su građevinska djelatnost, hidroizolacije i sanacije, kao i industrijski podovi i završni radovi.

Kako sve ovo ne bi bile samo riječi, bitno je znati da je PALIR sudjelovao u mnogim važnim projektima kao što je izgradnja Shopping centra Arena Zagreb i Hotela Romana u Makarskoj.

Posjetite li službenu stranicu tvrtke PALIR, moći ćete vidjeti da su neka značajna imena odlučila povjeriti posao upravo Paliru.

Naime, građevinska tvrtka PALIR firma je koja već gotovo 20 godina bilježi konstantan rast i vrlo visoke rezultate u poslovanju, a to je vidljivo iz ranije spomenutog niza projekata na kojima je tvrtka sudjelovala. Upravo zbog tog kontinuiteta sigurnosti, kvalitete i rasta, PALIR je zavrijedio status branda od povjerenja među mnogim investitorima, kooperantima, dobavljačima i trgovcima.

Dobra osnova za rad bilo koje organizacije potiče na dobroj organizaciji i kvaliteti usluge. Tako možemo reći i da je cilj angažiranja neke građevinske tvrtke da im s mirnoćom i povjerenjem možete prepustiti posao, a s PALIR-om teško da ćete pogriješiti.

Još vijesti

PROMO

Uz sve veće redovne troškove veliki broj ljudi često zadese i neočekivani troškovi. Oni se, kako im i ime kaže, pojavljuju neplanirano i iznenada...

Kutina

Kutinčani su putem našeg nagradnog natječaja objavljenog na Facebook stranici Quirinus radija u posljednja tri tjedna birali gdje se u Kutini jede najukusniji gablec....

PROMO

U prodaji je novi broj Novog Sisačkog tjednika. Potražite ga u kioscima i trgovinama te kod kolportera. Prijave građana za financiranje najma zamjenskog smještaja...

Popovača

Pitoreskna i uređena Popovača domaćin je nove lokacije, gdje SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Tako je 24. studenog u Kutinskoj ulici...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.