Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

[VIDEO] Zašto je Zoran Predin gastarbajter trubadur?

“Gastarbajter trubadaur” novi je singl i spot jednog od najboljih kantautora u regiji, Zorana Predina.

Novi singl ujedno je i najava istoimenog novog studijskog albuma koji će se ekskluzivno naći samo na vinilu. Zašto se osjeća kao gastarbajter trubadur i zašto je upravo tako nazvao novi album Predin je objasnio:

“Srećom pajkice nisu više obavezni dio garderobe modernih trubadura, dok je sve drugo ostalo gotovo isto. Pogotovo u smislu da mjesto gdje izvadim gitaru i zapjevam postaje moj privremeni dom, a ja gastarbajter. O tome pjeva ova pjesma. Rođen sam za život na bini”.

Uz prethodne singlove “Bez tragova i sjene” i “Čarape ispod sandala”, Predin je najavio zanimljiv novi album u kojem ponovo dolazi do izražaja njegova duhovita autorska izvornost. Kantautor i pisac svoj novi album odlučio je objaviti na hrvatskom i slovenskom jeziku i to isključivo na vinilu. Hrvatski album “Gastarbajter trubadur” na tržištu će se naći od 8.10. dok će slovenski album “Takšnih več ne delajo” biti objavljen sredinom studenog.

Album “Gastarbajter trubadur” već od danas možete ekskluzivno preslušati na svim streaming platformama.

Još vijesti

SVIJET GLAZBE

Na oduševljenje svoje mnogobrojne publike jedna od naših najboljih vokalistica objavila je novu pjesmu. Godinu dana nakon ultimativnog hita “Puna memorija”, s kojim se ustoličila i kao sjajna...

SVIJET GLAZBE

U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, udruga SVE za NJU i Croatia Records pokrenuli su hvalevrijednu kampanju koja ima za cilj prikupiti sredstva...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.